Håll koll på det viktiga

iPhone, iPad eller iPod touch

Använd Hitta för att hitta och skydda din förlorade eller stulna enhet.

Mac

Använd Hitta för att hitta och skydda din förlorade eller stulna Mac.

AirPods

Använd Hitta för att se dina AirPods på en karta och spela upp ett ljud för att hitta dem lättare.

Apple Watch

Hitta kan hjälpa dig att hitta din saknade Apple Watch och skydda din information.

Vänner och familj

Läs om hur du delar din plats och ställer in platsbaserade aviseringar med vänner och familjemedlemmar.

Personliga tillhörigheter

Ta reda på hur du håller reda på personliga föremål med AirTag eller Hitta nätverkstillbehör.

Om Hitta är offline

Läs om vad du ska göra om din enhet inte finns med i listan, är offline eller om du ser en oväntad enhet i Hitta.

Apples forum

Hitta svar, ställ frågor och få kontakt med andra Apple-användare.

Få support

Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa supportalternativen.

Supportappen

Få personlig tillgång till lösningar för dina Apple-produkter.