Håll koll på personliga föremål med Hitta

Från och med iOS 14.3, iPadOS 14.3 och macOS Big Sur 11.1 kan du hålla koll på kompatibla produkter från tredje part på fliken Föremål i appen Hitta. Läs om produkter som stöds och om hur du kommer igång.

En nyckelemoji, en ryggsäcksemoji och en cykelemoji var och en i en platsnål.

På den nya fliken Föremål i Hitta kan du hålla koll på kompatibla produkter från tredje part och personliga föremål med kraften i Hitta-nätverket, ett krypterat, anonymt nätverk med hundratals miljoner Apple-enheter. Enheter i Hitta-nätverket använder säker Bluetooth-teknik för att upptäcka dina saknade föremål i närheten och rapportera deras ungefärliga plats, så att du kan hitta dem.

Kom igång

Använd stegen nedan för att lägga till en kompatibel produkt från tredje part till Hitta.

1. Följ tillverkarens instruktioner för att börja anslutningsprocessen.
  2. Öppna appen Hitta på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  3. Tryck på Lägg till nytt föremål på fliken Föremål.
  4. Följ stegen på skärmen för att namnge det och registrera det på ditt Apple-ID.

När du har lagt till föremålet kan du se det på kartan, spela upp ett ljud om det är i närheten, aktivera Förlorat läge och få notiser när det hittas beroende på vilka funktioner föremålet har stöd för.

Läs mer om hur du hittar ett föremål med Hitta på din iPhone, iPadiPod touch eller Mac

Produkter som stöds

Håll utkik efter märket ”Works with Apple Find My” på webbplatser och produktförpackningar för att identifiera produkter som fungerar med Hitta:

Works with Apple Find My

Följande produkter är kompatibla med Hitta:

Belkin SOUNDFORM Freedom True Wireless Earbuds

VanMoof S3 & X3 E-Bikes

Chipolo ONE Spot

Om du behöver hjälp

Se till att ditt Apple-ID skyddas av tvåfaktorsautentisering och kontrollera sedan följande.

På din iPhone, iPad eller iPod touch:

På Mac-datorn:

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.