Så hittar du dina borttappade AirPods, AirPods Pro eller AirPods Max

Behöver du hjälp med att hitta dina AirPods? Du kan använda Hitta för att se dina AirPods, AirPods Pro eller AirPods Max på en karta, spela upp ett ljud för att hitta dem och gå tillbaka till att lyssna trådlöst.

Om du redan har ställt in Hitta min [device] med en iPhone, iPad eller iPod touch som du använder med dina AirPods, AirPods Pro eller AirPods Max kan du hitta dem med hjälp av Hitta. Du kan inte använda Hitta för att hitta dina AirPods, AirPods Pro eller AirPods Max om Hitta min [device] inte var aktiverat innan de försvann. Läs om hur du ställer in Hitta min [device]

Se dina AirPods, AirPods Pro eller AirPods Max på en karta

Hitta visar platsen för de Apple-enheter som du är inloggad på med samma Apple-ID samt dina AirPods, AirPods Pro eller AirPods Max. Om de inte är anslutna kan du se när och var de senast var online.

Se dina AirPods, AirPods Pro eller AirPods Max på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac

1. Öppna appen Hitta.
  2. Välj fliken Enheter.
  3. Välj dina AirPods. Under varje enhet kan du se platsen eller Ingen plats hittades.

Se dina AirPods eller AirPods Pro på din dator

1. Gå till iCloud.com/find.
  2. Logga in med ditt Apple-ID.
  3. Klicka på Alla enheter och klicka sedan på dina AirPods. Under varje enhet kan du se platsen eller Offline.

Om du behöver hitta endast en AirPod eller AirPod Pro

Om dina AirPods eller AirPods Pro finns på olika platser ser du endast en plats i taget på kartan. Hitta den AirPod eller AirPod Pro du ser på kartan och placera den i fodralet. Uppdatera sedan kartan och hitta den andra.

Spela upp ett ljud

Om dina AirPods är nära en av dina Apple-enheter och anslutna till Bluetooth kan du spela upp ett ljud för att hitta dem från iCloud.com eller appen Hitta. Dina AirPods spelar upp ett ljud som ökar i styrka i två minuter eller tills du stoppar ljudet.

1. Öppna appen Hitta.
  2. Välj fliken Enheter.
  3. Välj dina AirPods i listan.
  4. Tryck på Spela ljud.

Se till att du inte har dina AirPods, AirPods Pro eller AirPods Max i eller på öronen innan du spelar ljudet.

Om dina AirPods, AirPods Pro eller AirPods Max är offline

Om dina AirPods, AirPods Pro eller AirPods Max är utom räckvidd eller behöver laddas kanske du kan se den senast kända platsen, Ingen plats hittades eller Offline. Du kommer inte att se platsen där dina AirPods eller AirPods Pro finns om de ligger i laddningsetuiet. Du kan se AirPods Max som ligger i ett Smart Case i Hitta i upp till 18 timmar. Utanför Smart Case kan du se dem i 72 timmar. Läs mer om batteritid för AirPods Max

Om du ser Ingen plats hittades eller Offline under dina AirPods, AirPods Pro eller AirPods Max kan du inte spela upp ett ljud för att hitta dem, men du kan få anvisningar till platsen där de senast var anslutna. Om de går online igen får du en notis på den iPhone, iPad eller iPod touch du använder dem med.

Hitta min är den enda metod som finns för att spåra eller hitta en enhet som förlorats. Det finns ingen annan Apple-tjänst som kan hitta, spåra eller på annat sätt identifiera enheten.

Om du använder ett hanterat Apple-ID som din skola eller institution har tilldelat dig har du inte tillgång till Hitta.

Ersätta en förlorad AirPod eller ett fodral

Om du fortfarande inte kan hitta din AirPod eller ditt laddningsfodral, eller om något är skadat hämtar du serienumret och kontaktar sedan Apple-supporten för ett byte. Läs sedan om hur du ställer in ersättningsenheten.

Du kan även läsa mer om prissättning och servicealternativ för AirPods.