Hitta dina borttappade AirPods med Hitta

Hitta kan visa dina AirPods på en karta, spela upp ett ljud för att hjälpa dig att hitta dem och till och med hjälpa till att hitta deras exakta plats när de är i närheten.

1. Öppna Hitta på din iPhone.

2. Välj dina AirPods under Enheter. Om dina AirPods inte är i etuiet kanske du måste välja vänster eller höger öronsnäcka. Med AirPods Pro (2:a generationen) eller senare kan du också välja etuiet.

Om dina AirPods-snäckor finns på olika platser väljer du vilken öronsnäcka du vill hitta.
  3. Hitta dina AirPods på kartan.

När dina AirPods är i närheten trycker du på Spela ljud och lyssnar efter serien av pip.
    • Om de inte är nära dig trycker du på Färdbeskrivning för att öppna platsen där de finns i Kartor.

• Om du är i närheten trycker du på Spela ljud och lyssnar efter serien med pip.

• Du kan också se ett alternativ för att Hitta i närheten beroende på dina AirPods och din iPhone. Tryck på det, vänta på att dina AirPods ansluter till din iPhone och följ sedan anvisningarna för att hitta dina AirPods.

Det kan ta längre tid än förväntat för din iPhone att ansluta till dina AirPods för att spela upp ett ljud eller hitta i närheten.

Om du inte har en iPhone eller en annan Apple-enhet som du kan använda Hitta med kan du också hitta dina AirPods på iCloud.com/find, men upplevelsen kan vara annorlunda och vissa funktioner kanske inte är tillgängliga.

Om dina AirPods är Offline eller Ingen plats hittades visas

• Om dina AirPods är utom räckvidd eller behöver laddas kanske du kan se den senaste kända platsen. Du kanske också kan se Offline eller Ingen plats hittades.

• Du kanske kan få färdbeskrivningar till deras senast kända plats, men du kan inte spela upp ett ljud eller använda Hitta i närheten.

• Om de blir aktiva online igen får du en notis på din iPhone (eller annan Apple-enhet som du använder dem med).

Om du inte kan hitta dina AirPods

1. I Hitta väljer du dina AirPods och sveper uppåt.

2. Under Markera som förlorad trycker du på Aktivera.

3. Följ stegen på skärmen för att visa din kontaktinformation för någon som hittar dina AirPods.

4. Välj Aktivera.

Var redo nästa gång med Hitta-nätverket och Meddela om den lämnas kvar

Vill du se till att du hittar dina AirPods nästa gång?

• Nätverket Hitta är ett krypterat, anonymt nätverk med hundratals miljoner Apple-enheter som kan hjälpa dig hitta dina AirPods, även om de är offline. Enheter i närheten skickar säkert platsen för dina saknade AirPods på ett säkert sätt till iCloud, så att du kan hitta var de är. Det hela är anonymt och krypterat för att skydda allas integritet. För att se till att den är påslagen: På en iPhone öppnar du Inställningar > Bluetooth. Tryck på knappen Mer informationNo alt supplied for Image bredvid dina AirPods, rulla sedan ned till Hitta-nätverket och se till att det är aktiverat.

• Med Meddela om den lämnas kvar kan du få en varning av din iPhone eller Apple Watch när du lämnar kvar dina AirPods som stöds på en okänd plats.

Läs mer om Hitta-nätverket och dina AirPods

Slå på Meddela om den lämnas kvar för att få notiser om du lämnar kvar dina AirPods

Hitta-nätverket stöds inte i Sydkorea och kan kanske vara otillgängligt i andra regioner beroende på lokala lagar.