Spåra och hitta en borttappad Apple-enhet

När du slår på Hitta min iPhone kan iCloud hjälpa dig att få tillbaka din borttappade enhet. Och om du råkar tappa bort din enhet eller den blir stulen ser Aktiveringslås till att din information är säker och att det blir svårare för någon annan att använda eller sälja den.

Slå på Hitta min iPhone

Slå på Hitta min iPhone på alla dina enheter så att du kan hitta dem om du tappar bort dem.

Använda Hitta min iPhone

När du loggar in på iCloud.com eller appen Hitta min iPhone kan du se den borttappade enheten på en karta eller spela upp ett ljud. Du kan även använda Förlorat läge för att låsa, spåra eller fjärradera all personlig information från enheten.

Vad händer om jag fortfarande inte kan hitta min enhet?

Om du råkar tappa bort din iPhone, iPad eller iPod touch, Mac-dator eller Apple Watch eller dina AirPods eller tror att de är stulna, kan du kanske hitta dem med hjälp av de här stegen och skydda dina data.