Hitta min iPhone, iPad, Mac och Apple Watch

Slå på Hitta min iPhone på dina Apple-enheter. Du kan sedan använda appen Hitta min iPhone eller iCloud.com för att få hjälp med att hitta enheterna om de saknas.

Slå på Hitta min iPhone

Slå på Hitta min iPhone på alla dina enheter så att du kan hitta dem om du tappar bort dem.

Använd Hitta min iPhone

När du loggar in på iCloud.com eller appen Hitta min iPhone kan du se enheten som saknas på en karta eller spela upp ett ljud. Du kan även använda Förlorat läge för att låsa, spåra eller fjärradera all personlig information från enheten.

Vad händer om jag fortfarande inte kan hitta min enhet?

Om du tror att du har tappat bort din iPhone, iPad eller iPod touch, Mac-dator eller Apple Watch, eller tror att den är stulen, kan du kanske hitta den med hjälp av de här stegen och skydda dina data.