Håll koll på det viktiga

Med Hitta min kan du dela din plats med andra, låta dem dela sin plats med dig eller hitta en borttappad enhet.

Aktivera Hitta min

Aktivera Hitta min på alla dina enheter så att du kan hitta dem om du tappar bort dem. Eller dela din plats med vänner och familj.

Använd Hitta min

När du använder Hitta min kan du se din borttappade enhet på en karta och få vägbeskrivningar till platsen eller göra så att den spelar upp ett ljud. Du kan också aktivera Dela min plats så att vänner och familj vet var du är.

Vad händer om jag fortfarande inte kan hitta min enhet?

Om du råkar tappa bort din iPhone, iPad eller iPod touch, Mac-dator eller Apple Watch eller dina AirPods eller tror att de är stulna, kan du kanske hitta dem med hjälp av de här stegen och skydda dina data.