Håll koll på det viktiga

Hitta i iOS 13 är en kombination av Hitta min iPhone och Hitta mina vänner.

Använd Hitta på iCloud.com

Om du aktiverar Hitta min [enhet] på var och en av dina enheter kan du använda iCloud.com för att hitta en enhet om den någon gång försvinner. Du kan också dela din plats med vänner och familj, eller hitta dina vänner på iCloud.com

Hitta en borttappad enhet

Lär dig vad du ska göra om en enhet försvinner.

Vad händer om jag fortfarande inte kan hitta min enhet?

Om du råkar tappa bort din iPhone, iPad eller iPod touch, Mac-dator eller Apple Watch eller dina AirPods eller tror att de är stulna, kan du kanske hitta dem med hjälp av de här stegen och skydda dina data.