Kundestøtte for Mac-tilbehør

Tastatur, mus og styreflate

Lad opp det innebygde batteriet

Finn ut hvordan du lader det innebygde batteriet, sjekker batteristatus og finner Lightning-porten på de trådløse Apple-enhetene dine.

Finn serienummeret

Finn serienummeret til Magic Keyboard, Magic Mouse eller Magic Trackpad.

Adaptere, kabler og porter

Ressurser

Brukerhåndbøker

Finn ut mer om funksjonene til Apple-tilbehøret.

Tekniske spesifikasjoner

Finn de tekniske spesifikasjonene for Apple-tilbehøret ditt.

Apple-fellesskaper

Finn svar, still spørsmål og få kontakt med andre Apple-brukere.

Få kundestøtte

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste kundestøttealternativene.

Kundestøtteappen

Få tilgang til tilpassede løsninger for Apple-produktene dine.