Slik identifiserer du trådløse mus, tastaturer og styreflater fra Apple

Les om hvilket trådløst Apple-tastatur eller trådløs Apple-mus eller -styreflate du har og om systemkravene for å bruke enheten. Les også om hvordan du finner enhetens serienummer.

Oppdatere programvaren og sjekke hvilken versjon av macOS du har

Bruk først Programvareoppdatering for å søke etter eventuell ny programvare datamaskinen kan trenge. Når disse oppdateringene er fullført, sjekker du hvilken versjon av macOS datamaskinen har ved å velge Om denne maskinen fra Apple-menyen ().

Identifisere enheten og hvilke krav den stiller

Les om enhetsnavn, beskrivelser og minimumskrav til systemet.

Trådløse Apple-mus

Magic Mouse 2
Magic Mouse 2

• Lightning-kontakt, innebygd batteri
  • Krever OS X 10.11 eller nyere

Apple Magic Mouse

• Avtakbart batterideksel, bruker to AA-batterier
  • Krever OS X 10.5.6 pluss Wireless Mouse Software-oppdatering 1.0, eller Mac OS X 10.6.2 eller nyere

Apple Wireless Mighty Mouse

• Flere knapper, rullekule
  • Krever OS X 10.4.8 eller nyere

Apple Wireless Mouse

• En enkelt knapp
  • Krever OS X 10.2.6 eller nyere

Trådløse Apple-tastaturer

Magic Keyboard med talltastatur

• Talltastatur
  • Lightning-kontakt, innebygd batteri
  • Krever macOS 10.12.4 eller nyere

Magic Keyboard

• Lightning-kontakt, innebygd batteri
  • Krever OS X 10.11 eller nyere

Apple Wireless Keyboard 2011

• Bruker to AA-batterier
  • Exposé- og Launchpad-funksjonstaster:
  • Krever OS X 10.5.8 pluss Aluminum Keyboard-oppdatering 2.0, eller OS X 10.6.2 eller nyere

Apple Wireless Keyboard 2009

• Bruker to AA-batterier
  • Exposé- og Dashboard-funksjonstaster:
  • Krever OS X 10.5.8 pluss Aluminum Keyboard-oppdatering 2.0, eller OS X 10.6.2 eller nyere

Apple Wireless Keyboard 2007

• Uten talltastatur, bruker tre AA-batterier
  • Krever OS X 10.4.8 eller nyere

Apple Wireless Keyboard 2003

• Hvit innfatning, talltastatur, bruker fire AA-batterier
  • Krever OS X 10.2.6 eller nyere

Trådløse Apple-styreflater

Magic Trackpad 2
Magic Trackpad 2

• Lightning-kontakt, innebygd batteri
  • Krever OS X 10.11 eller nyere

Magic Trackpad

• Aluminiuminnfatning, bruker to AA-batterier
  • Krever OS X 10.6.5 eller nyere

Finne enhetens serienummer

Les om hvordan du finner serienummeret til den trådløse enheten.

Trådløse Apple-mus

Magic Mouse 2

Serienummeret til Magic Mouse 2 finnes på undersiden av enheten sammen med annen merking. Det er en streng bestående av 17 bokstaver og tall.

Eldre trådløse mus

Du kan finne serienummeret til eldre trådløse Apple-musemodeller inne i batterirommet til enheten:

Magic Mouse-serienummer

Trådløse Apple-tastaturer

Magic Keyboard og Magic Keyboard med talltastatur

Serienummeret til Magic Keyboard finnes på undersiden av enheten sammen med annen merking. Det er en streng bestående av 17 bokstaver og tall.

Eldre trådløse tastaturer

Du kan finne serienummeret til eldre trådløse Apple-tastaturmodeller på undersiden av enheten, i nærheten av av/på-knappen:
Tastaturets serienummer

Trådløse Apple-styreflater

Magic Trackpad 2

Serienummeret til Magic Trackpad 2 finnes på undersiden av enheten sammen med annen merking. Det er en streng bestående av 17 bokstaver og tall.

Eldre trådløse styreflater

Du kan finne serienummeret til eldre trådløse Apple-styreflatemodeller på undersiden av enheten:Magic Trackpad-serienummer