Om USB-C digital AV-multiportadapteren fra Apple

Koble til en Mac som har en Thunderbolt 3 (USB-C)- eller USB-C-port til en HDMI-skjerm, samtidig som du lader Macen og har koblet til en USB-A-enhet. iPad Pro-modeller med USB-C-port kan også bruke denne adapteren.

adapter

Med en USB-C digital AV-multiportadapter kan du koble følgende enheter til en skjerm som bruker en HDMI-kabel:

Med denne adapteren kan du også koble en Mac eller iPad Pro til USB-A-enheter, og den inkluderer en USB-C-port for å lade bærbare Macer eller iPad Pro. Alle tre portene kan brukes samtidig.

Video

HDMI

Bruk HDMI-porten på denne adapteren med en skjerm, TV eller projektor som kobles til med en HDMI-kabel. Den er HDCP-kompatibel og støtter spesifikasjonene nedenfor, avhengig av adaptermodellen.

Modellnummeret står på siden av adapteren, i nærheten av portene.

Modell A2119 støtter HDMI 2.0 med følgende oppløsninger og oppdateringsfrekvenser når den brukes med macOS Mojave eller nyere eller iOS 12 eller nyere. Den støtter også HDR-video i HDR10 og Dolby Vision-formater når den er koblet til en kompatibel avspillingsenhet og skjerm, TV eller projektor.

• Opptil 1080p med 60 Hz
  • 3840 x 2160 med 30 Hz
  • 3840 x 2160 med 60 Hz med disse enhetene:
    • 15-tommers MacBook Pro fra 2017 eller nyere
    • iMac med Retina-skjerm fra 2017 eller nyere
    • iMac Pro
    • iPad Pro (skjermspeiling med disse oppløsningene og oppdateringsfrekvensene krever iOS 12.3 eller nyere)

Modell A1621 støtter HDMI 1.4b med følgende oppløsninger og oppdateringsfrekvenser når den brukes med macOS Sierra 10.12 eller nyere eller iOS 12 eller nyere:

• Opptil 1080p med 60 Hz
  • 3840 x 2160 med 30 Hz

Når du har koblet til skjermen, TV-en eller projektoren, skal det vises video fra Macen eller iPad Pro i løpet av ti sekunder.

Dataoverføring og lading av andre enheter

USB-A

Bruk USB-A-porten på denne adapteren med flashdisker, kameraer og andre enheter som kobles til med USB-A for dataoverføring eller lading. Den støtter USB 3-dataoverføringshastigheter på opptil 5 Gbps.

Du kan for eksempel koble Lightning-til-USB-kabelen fra Apple til denne porten for å synkronisere og lade iPhone, iPad eller iPod med Macen.

Lad Mac eller iPad Pro

USB-C

Du kan bruke USB-C-porten på denne adapteren til å lade en bærbar Mac eller iPad Pro, men ikke til dataoverføring eller video. Du kan for eksempel koble den ene enden av Thunderbolt 3 (USB-C)-kabelen fra Apple eller USB-C-ladekabelen fra Apple til USB-C-porten på denne adapteren, og koble den andre enden til en USB-C-strømadapter fra Apple.

Ettersom denne adapteren trekker strøm fra Mac eller iPad Pro selv om disse er i dvale, anbefales det å koble fra den hvis den ikke samtidig er koblet til strømuttaket for lading.

Finn ut mer

Hvis du har problemer med denne adapteren, må du påse at du har koblet til alle kabler i adapteren før du kobler adapteren til Mac eller iPad Pro.

Les om hvordan du bruker 4K-skjermer, 5K-skjermer og Ultra HD-TV-er med Mac.

Disse enhetene er ikke kompatible med denne adapteren:

• G-Technology G-DRIVE mobile USB 3.0-harddisk (Apple-delenummer HF4F2VC/A)
  • Apple USB SuperDrive produsert før høsten 2010

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.