Om USB-C digital AV-multiportadapteren fra Apple

Koble til en Mac-maskin som har en Thunderbolt 3 (USB-C)- eller USB-C-port til en HDMI-skjerm, samtidig som du lader Macen og har koblet til en USB-A-enhet.

adapter

Med en USB-C digital AV-multiportadapter kan du koble til en Mac som har en Thunderbolt 3 (USB-C)- eller USB-C-port til en skjerm som bruker en HDMI-kabel. Den kobler også Macen til USB-A-enheter og har en USB-C-port for lading av en bærbar Mac-maskin. Alle tre portene kan brukes samtidig.

Video

HDMI

Bruk HDMI-porten på denne adapteren med en skjerm, TV eller projektor som kobles til med en HDMI-kabel. Den samsvarer med HDCP og støtter HDMI 1.4b med følgende oppløsninger og oppdateringsfrekvenser når den brukes med macOS Sierra 10.12 eller nyere og en kompatibel skjerm:

Dataoverføring og lading av andre enheter

USB-A

Bruk USB-A-porten på denne adapteren med flashdisker, kameraer og andre enheter som kobles til med USB-A for dataoverføring eller lading. Den støtter dataoverføringshastigheter på opptil 5 Gbps (USB 3.1 Gen 1).

Du kan for eksempel koble Lightning-til-USB-kabelen fra Apple til denne porten for å synkronisere og lade iPhone, iPad eller iPod.

Lade Mac

USB-C

Bruk USB-C-porten på denne adapteren til å lade Macen, ikke til dataoverføring eller video. Du kan for eksempel koble én ende av Thunderbolt 3 (USB-C)-kabelen fra Apple eller USB-C-ladekabelen fra Apple til USB-C-porten på denne adapteren, og koble den andre enden til en USB-C-strømadapter fra Apple.

Denne porten leverer maksimalt 60 watt strøm, som er egnet for MacBook-modeller og 13-tommers MacBook Pro-modeller. For best ladeytelse på MacBook Pro (15-tommers) må du koble strømforsyningen direkte til Macen, ikke via adapteren.

Denne adapteren trekker strøm fra Macen selv om den er i dvale. For å unngå å tømme batteriet på den bærbare Macen kan du koble fra adapteren når Macen ikke er koblet til strømkontakten.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.