Kundestøtte for Mac

Sikkerhetskopier Mac

Og minnene dine. Med bare noen få trinn kan du sørge for at du ikke mister bildene og filene du bryr deg om.

Jobb med alle Apple-enhetene dine samtidig

Med Kontinuitet kan du gjøre ting som å ta et bilde på iPhone og se det øyeblikkelig på Mac.

Kundestøtte for Mac-maskinvare

AppleCare Protection Plan for Mac

Få opptil tre år med profesjonell teknisk kundestøtte og flere muligheter for maskinvareservice fra Apple – ekspertene på Mac.

Vil du snakke med noen?

Få hjelp med Mac. Svar på noen spørsmål, så anbefaler vi en løsning for deg.

Programmer for utskifting og utvidet reparasjonsdekning