Kundestøtte for Mac

Oppgrader til macOS Ventura

Utforsk nye funksjoner som gjør det enklere å få gjort mer, samarbeide i favorittappene dine og dra nytte av de andre enhetene dine. Du får også de nyeste sikkerhets- og personvernbeskyttelsene når du oppgraderer.

Sikkerhetskopier Mac

Lag en sikkerhetskopi med personopplysninger, apper, musikk, bilder, e-post og dokumenter.

Service og reparasjon for Mac

Start en serviceforespørsel, finn ut mer om AppleCare+ og Apples begrensede garanti, og klargjør Macen for service.

Det er ingen problem med AppleCare+

Få ubegrensede reparasjoner til dekning av skade ved uhell, prioritert tilgang til Apple-eksperter med mer.

Apple-fellesskaper

Finn svar, still spørsmål og få kontakt med andre Apple-brukere.

Få kundestøtte

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste kundestøttealternativene.

Kundestøtteappen

Få tilgang til tilpassede løsninger for Apple-produktene dine.