Kundestøtte for tilgjengelighet

Innebygde funksjoner

Legg til tilgjengelighetsfunksjonene du bruker mest, og få rask tilgang til dem med tilgjengelighetssnarveien.

Opprett en personlig stemme

Du kan lage en syntetisert stemme som høres ut som deg og deretter bruke den til å skrive for å snakke i FaceTime- og telefonsamtaler, hjelpeapper for kommunikasjon og personlige samtaler.*

Kommuniser med direktetale

Med direktetale kan du skrive det du vil si, og få det lest opp i FaceTime og andre støttede apper eller fra enhetens høyttalere for fysiske samtaler.

Ressurser

Brukerveiledninger for punktskrift

Last ned en brukerveiledningsfil for engelsk punktskrift (BRF) for enheten din: Mac, iPhone, Apple Watch, Apple TV eller HomePod.

VoiceOver

Med VoiceOver kan du høre hva som skjer på skjermen, og navigere med enkle bevegelser. Finn ut hvordan du bruker VoiceOver på iPhoneiPad eller Mac.

Kontakt Apple for å få kundestøtte

Du kan få kundestøtte eller gi tilbakemelding om tilgjengelighetsfunksjoner på et Apple-produkt via telefon, chat, ved personlig oppmøte eller på nettet.

Apple-fellesskaper

Finn svar, still spørsmål, og få kontakt med andre Apple-brukere.

Få kundestøtte

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste kundestøttealternativene.

Kundestøtteappen

Få tilgang til tilpassede løsninger for Apple-produktene dine.

* Personlig stemme er tilgjengelig på engelsk.