iPad-kundestøtte

Oppgrader til iPadOS 17

Utforsk nye funksjoner som kan hjelpe deg med å tilpasse enheten din, sikre dataene dine og enkelt kommunisere og dele med andre.

Konfigurer iPad

Det er enkelt og raskt å konfigurere en ny iPad. Hvis du allerede har en iPad, kan du legge den ved siden av den nye for å komme i gang enda raskere.

Sikkerhetskopier dataene dine

Sikkerhetskopier iPaden din med iCloud eller datamaskinen, slik at du beholder innholdet hvis enheten mistes, skades eller skiftes.

Hvor er?

Bruk Hvor er? til å finne og beskytte en mistet eller stjålet enhet.

Lad batteriet

Finn ut hva du skal gjøre hvis batteriet i iPaden lades sakte eller ikke lades i det hele tatt. Og finn ut hvordan du viser batteriprosenten.

Bruk eSIM på iPad

Konfigurer et eSIM på en Wi-Fi + Cellular iPad og hold deg tilkoblet når du er borte fra en wifisone.

Bli kjent med Apple Pencil

Med Apple Pencil kan du skrive i et hvilket som helst tekstfelt, viske ut et ord for å slette det, tegne nøyaktige figurer med mer.

Bruk Magic Keyboard

Koble iPad Pro til Magic Keyboard for å bruke tastatursnarveier, justere lysstyrken og synsvinkelen med mer.

iPad-veiledning

Alt du trenger å vite om iPad.

Med AppleCare+ er det ikke noe problem

Få dekning for ubegrensede reparasjoner av skade ved uhell, prioritert tilgang til Apple-eksperter med mer.

Apple-fellesskaper

Finn svar, still spørsmål og få kontakt med andre Apple-brukere.

Få kundestøtte

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste kundestøttealternativene.

Kundestøtteappen

Få tilgang til tilpassede løsninger for Apple-produktene dine.