iPad-kundestøtte

Alle emnene, ressursene og kontaktalternativene du trenger til iPad.

Oppdater til iOS 12

Nyt en raskere og mer responsiv opplevelse i tillegg til morsomme nye funksjoner som Memoji og Kameraeffekter.

Fleroppgaver på iPad

Fleroppgaver gjør det mulig å bruke flere apper samtidig samt dra og flytte innhold mellom dem.

Oppdag Apple Pencil

Ta notater, tegn skisser, legg til merking i dokumenter og mye mer.

Begynn med det grunnleggende

Finn ut alt du trenger å vite om hvordan du kommer i gang med iPad.

Få mest mulig ut av iPad