iPad-kundestøtte

Alle emnene, ressursene og kontaktalternativene du trenger til iPad.

Gjør deg klar for iOS 12

Enten du bruker iPhone eller iPad, får du en raskere og mer responsiv opplevelse med forbedringene i iOS.

Fleroppgaver på iPad

Fleroppgaver gjør det mulig å bruke flere apper samtidig samt dra og flytte innhold mellom dem.

Oppdag Apple Pencil

Ta notater, tegn skisser, legg til merking i dokumenter og mye mer.

Begynn med det grunnleggende

Finn ut alt du trenger å vite om hvordan du kommer i gang med iPad.

Få mest mulig ut av iPad