En grafikk-app fyller skjermen. Mail-appen er åpnet i et Slide Over-vindu til høyre på skjermen.

Gjør flere ting samtidig på iPad

Behold nyttige widgeter på Hjem-skjermen, jobb med flere apper samtidig og mye mer.

Mer informasjon med et trykk

Et notat som viser en tegning med håndskrevet tekst.

Bruk Apple Pencil med iPad

Opprett notater øyeblikkelig fra låst skjerm, legg til signaturen din, merk bilder og andre dokumenter, og mye mer.

Øk rekkevidden med Apple Pencil

En fullskjermvisning av en gate som går mot Transamericapyramiden

Ta med iPad på tur

Bruk iPad til å undersøke destinasjonen, opprette en liste med må se-severdigheter og gjenoppleve turens beste øyeblikk.

Det perfekte reisefølget

Hvis du vil bla gjennom iPad-brukerhåndboken, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden.

Hvis du trenger mer hjelp, kan du gå til nettstedet for iPad-kundestøtte.