Kundestøtte for skjermer

Kom i gang

Konfigurer Studio Display

Les om Studio Display og hvordan du bruker skjermen sammen med Mac-maskinen.

Bruk valgpanelet Skjermer

Endre oppløsning, lysstyrke og andre alternativer i Systemvalg.

Rengjør skjermen

Finn ut hvordan du rengjør standardglasset eller glasset med nanotekstur for å forhindre skader på skjermen din.

Bruk referansemoduser

Bytt mellom flere referansemoduser og velg hvilke som skal vises i menyen.

Ressurser

Brukerhåndbok for Studio Display

Les om funksjonene til Studio Display og hvordan du kommer i gang.

Brukerhåndbok for Pro Display XDR

Les om funksjonene og hvordan du får mest ut av Pro Display XDR.

Det er ikke noe problem med AppleCare+

Få ubegrensede antall reparasjoner med dekning av skade ved uhell, prioritert tilgang til Apple-eksperter med mer.

Apple-fellesskaper

Finn svar, still spørsmål og få kontakt med andre Apple-brukere.

Få kundestøtte

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste kundestøttealternativene.

Kundestøtteappen

Få tilgang til tilpassede løsninger for Apple-produktene dine.