Brukerveiledning for Safari

for macOS Mojave

Nettsteder-valg, der du kan tilpasse nettleseren for enkeltnettsteder med Safari.

Blokker popupvinduer for enkeltnettsteder

I stedet for å blokkere eller tillate popupvinduer på alle nettsteder kan du velge hvilke sider du vil blokkere popupvinduer på. Enkelte nettsteder fungerer best når du tillater popupvinduer.

Slik blokkerer du popupvinduer i Safari

Et Safari-vindu med fire faner, hver av dem viser symbolet for og tittelen på et nettsted.

Vis nettstedssymboler i faner

Gjør det enklere å se hva som er i hver fane ved å legge til nettstedssymboler.

Slik endrer du Faner-valg i Safari

Passord-valg, som advarer om at to nettsteder bruker samme passord.

Beskytt Internett-kontoene dine med forskjellige passord

Hvis du gjenbruker passord og noen kjenner passordet ditt på ett nettsted, vil de også kunne få tilgang til kontoene dine på andre nettsteder. Safari gir deg beskjed hvis du bruker samme passord på forskjellige nettsteder.

Slik endrer du Passord-valg i Safari

Registreringssiden for kontoen, som viser et automatisk opprettet passord og alternativet for å velge eller avvise det.

Bruk sterke passord som opprettes automatisk

Når du oppretter en konto eller endrer et eksisterede passord, kan Safari opprette et sterkt passord for deg. Hvis du må logge på senere, leveres informasjonen automatisk.

Slik fyller du inn passord automatisk i Safari

Bla gjennom Brukerveiledning for Safari ved å klikke på Innholdsfortegnelse øverst på siden. Hvis du trenger mer hjelp, går du til nettstedet for kundestøtte for Safari.