Et Safari-vindu som viser Wanderlust Creamery.

Kom i gang med Safari på Mac

Lær det grunnleggende for å komme raskt i gang. Søk på nettet, gå til et nettsted, angi en startside og lag bokmerker til nettsteder du vil gå tilbake til senere.

Slik kommer du i gang med Safari

Et Safari-vindu som viser Confluence-nettsiden som en nettapp, med en Confluence-menylinje og et Confluence-symbol i Dock.

Gjør et nettsted til en app

Bruk nettsider som om de var apper. Motta varslinger og åpne nettappen direkte fra Dock.

Gjør et nettsted til en app i Safari

Tre Safari-profilvinduer: en til personlig bruk, en til skole og en til jobb.

Konfigurer separate brukerprofiler

Hold de ulike delene av livet ditt atskilt ved å opprette ulike nettleserprofiler.

Opprett en profil i Safari

Et vindu der Touch ID eller passord må oppgis for å låse opp faner og vinduer i Privat nettlesing.

Lås Privat nettlesing-vinduer

Hold nettleserloggen privat når du ikke er ved Macen.

Lås Privat nettlesing-vinduer i Safari

Overlappende vinduer.

Tillat popupvinduer

Velg hvilke nettsteder som kan vise popupvinduer.

Tillat popupvinduer

Papirkurv-symbolet.

Har du informasjonskapsler?

Slett informasjonskapsler som nettsteder oppbevarer på Macen – eller tillat informasjonskapsler.

Fjern eller aktiver informasjonskapsler

Det smarte søkefeltet for et Privat nettlesing-vindu og for et normalt vindu.

Privat nettlesing

Hold nettleserloggen privat.

Bruk Privat nettlesing

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Safari, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Hvis du trenger mer hjelp, går du til nettstedet for kundestøtte for Safari.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.