Tre Safari-profilvinduer: en til personlig bruk, en til skole og en til jobb.

Konfigurer separate brukerprofiler

Hold de ulike delene av livet ditt atskilt ved å opprette ulike nettleserprofiler.

Opprett en profil i Safari på Mac

Et vindu der Touch ID eller passord må oppgis for å låse opp faner og vinduer i Privat nettlesing.

Lås Privat nettlesing-vinduer

Hold nettleserloggen privat når du ikke er ved Macen.

Lås Privat nettlesing-vinduer i Safari på Mac

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Safari, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Hvis du trenger mer hjelp, går du til nettstedet for kundestøtte for Safari.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.