Kundestøtte for Safari

Bli kjent med Safari

Safari-profiler

Opprett separate profiler for ting som jobb og fritid, slik at du kan holde nettlesingsaktivitetene dine organisert.

Bruk tilgangsnøkler

Tilgangsnøkler erstatter passord for en enklere og sikrere måte å logge deg på kontoene dine på. Du finner dem enkelt på enheten din.

Nettapper

Legg til favorittnettstedene dine i Dock for en applignende opplevelse.

Tilpass startsiden

Velg et bakgrunnsbilde og andre alternativer som Favoritter, Siri-forslag, iCloud-faner og leselisten.

Legg til tillegg

Tillegg tilfører Safari funksjonalitet samtidig som de forbedrer og tilpasser surfeopplevelsen.

Personvernrapport

Se en liste over kjente sporere som har blitt blokkert fra å spore deg på alle nettstedene du har besøkt.

Autoutfylling av passord

Bruk autoutfyllingsfunksjonen til å fylle ut lagrede brukernavn og passord på en enkel måte, og til å foreslå sterke passord når du registrerer deg for nettsteder.

Importer bokmerker

Du kan importere bokmerker, loggen og lagrede passord fra Google Chrome eller Mozilla Firefox og fortsette der du slapp.

Øk sikkerheten din på nettet

Finn ut hvordan du identifiserer og unngår nettfisking og andre svindelforsøk, og hvordan du får en advarsel hvis du besøker et nettsted der det kan foregå nettfisking.

Resources

Brukerhåndbok

Finn ut mer om funksjonene og alt du kan gjøre med Safari.

Konfigurer iCloud

Velg og konfigurer iCloud-funksjonene du vil bruke, for eksempel Bilder, Kontakter, Kalendere med mer.

Apple-fellesskaper

Finn svar, still spørsmål og få kontakt med andre Apple-brukere.

Få kundestøtte

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste kundestøttealternativene.

Kundestøtteappen

Få tilgang til tilpassede løsninger for Apple-produktene dine.