Oppdater eller installer Safari på nytt på datamaskinen din

På Mac-maskiner er nettleseren Safari installert og oppdatert som en del av macOS. På PC er ikke Safari-oppdateringer lenger tilgjengelig.

Safari for Mac

Safari er inkludert i Mac-operativsystemet ditt.

Oppdatere Safari

For å holde Safari oppdatert for versjonen av macOS du bruker, bruker du App Store til å installere de nyeste macOS-oppdateringene.

Den nyeste versjonen av macOS inkluderer den nyeste versjonen av Safari. For noen tidligere versjoner av macOS kan Safari også være tilgengelig separat fra Oppdateringer-fanen i App Store.

Installere Safari på nytt

Hvis du har slettet Safari og ikke har en Time Machine-sikkerhetskopi eller en annen sikkerhetskopi, kan du installere macOS på nytt for å få Safari tilbake i Programmer-mappen. Når du installerer macOS på nytt, fjernes det ikke noe data fra datamaskinen din.

Før du installerer på nytt, kan du bruke Spotlight til å søke etter Safari på Mac-maskinen. Hvis du finner det, men det ikke lenger er i Dock, kan du bare dra det til Dock for å legge det tilbake.

Safari for Windows

Apple tilbyr ikke lenger Safari-oppdateringer for Windows. Safari 5.1.7 for Windows var den siste versjonen som ble laget for Windows, og den er nå utdatert.