Oppdater til den nyeste versjonen av Safari

Hvis en Safari-oppdatering er tilgjengelig, kan du få den ved å følge trinnene for å oppdatere eller oppgradere macOS, iOS eller iPadOS.

Oppdater Safari på Mac

1. Velg Systemvalg fra Apple-menyen  i hjørnet av skjermen.
  2. Klikk på Programvareoppdatering i Systemvalg-vinduet.
    Hvis Systemvalg ikke inkluderer Programvareoppdatering på Macen din, kan du bruke App Store til å hente oppdateringer i stedet.
  3. Installer alle oppdateringene eller oppgraderingene som vises, hvis det er noen. Den mest oppdaterte versjonen av Safari er inkludert i den nyeste versjonen av macOS.

Programvareoppdatering-panel under Systemvalg

Finn ut mer om hvordan du oppdaterer programvaren på Mac.

Oppdater Safari på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på Generelt.
  3. Trykk på Programvareoppdatering.
  4. Installer alle oppdateringene eller oppgraderingene som vises, hvis det er noen. Den mest oppdaterte versjonen av Safari er inkludert i den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS.

Programvareoppdatering i Generelle valg

Finn ut mer om hvordan du oppdaterer programvaren på iPhone, iPad eller iPod touch.

Oppdater Safari på en Windows-PC

Apple tilbyr ikke lenger Safari-oppdateringer for Windows. Safari 5.1.7 for Windows var den siste versjonen som ble laget for Windows, og den er nå utdatert.

Hvis et nettsted sier at nettleseren din er utdatert

Hvis et nettsted sier at Safari er utdatert selv om du allerede bruker den nyeste versjonen av macOS, iOS eller iPadOS, kan det være et problem med nettstedet. Hvis du er sikker på at du vil bruke nettstedet, kontakter du eieren eller utvikleren av nettstedet.