Tilpass startsiden i Safari

Tilpass startsiden din slik at du ser det som passer best for deg, hver gang du åpner et nytt Safari-vindu eller en ny Safari-fane.

For å se startsiden åpner du et nytt vindu eller en ny fane i Safari 14 eller nyere.

Safari-startside med tilpasninger-lokalmenyen åpnet

For å tilpasse startsiden klikker du på tilpasninger-knappen  nederst til høyre. Deretter velger du blant disse alternativene:

Favoritter viser sidene som er bokmerket som favoritter. Hvis du drar en favoritt til en annen posisjon, eller drar den ut av vinduet for å slette den, viser favorittlinjen endringene også.

Ofte besøkt viser nettstedene du besøker ofte gjennom dagen. Du kan dra elementer ut av vinduet for å fjerne dem enkeltvis, eller tømme nettloggen for å fjerne alle elementene.

Personvernrapport viser hvordan Safari har ivaretatt personvernet ditt på alle nettstedene du har besøkt. Klikk på rapporten for å se mer informasjon.

Siri-forslag viser en liste over foreslåtte nettsteder som kan være interessante for deg.

Leseliste viser sidene du har lagret for å lese senere

Med iCloud-faner kan du navigere til åpne faner på de andre enhetene dine. Flytt markøren over denne delen for å vise en meny  med de andre enhetene dine og en knapp for å vise flere faner, hvis dette er tilgjengelig.

Bakgrunnsbilde inneholder et utvalgt galleri med bilder å velge mellom, og muligheten til å legge til dine egne. Bla til høyre for å se mer, eller klikk på legg til-knappen (+) for å velge ditt eget bilde.

Hvis du ikke ser en startside, velger du Safari > Valg, klikker på Generelt, og deretter kontrollerer du at «Nye vinduer åpnes med»-menyen eller «Nye faner åpnes med»-menyen er satt til Startside.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.