Finn lagrede passord og tilgangsnøkler på iPhone

Se hvordan du finner og redigerer lagrede passord og tilgangsnøkler på iPhone og iPad.

Se lagrede passord og tilgangsnøkler i Innstillinger

1. Trykk på Innstillinger, rull ned og trykk på Passord.
  2. Bruk Face ID eller Touch ID når du blir bedt om det. Eventuelt kan du skrive inn koden din.
  3. Velg et nettsted eller en app for å se et passord eller en tilgangsnøkkel.
    • Hvis du vil slette et passord eller en passnøkkel, trykker du på Slett passord eller Slett tilgangsnøkkel.
    • Hvis du vil oppdatere et passord eller en tilgangsnøkkel, trykker du på Rediger.

Be Siri om å finne lagrede passord

Aktiver Siri og si deretter noe som «Vis passordene mine». Hvis du leter etter passordet til et spesifikt nettsted eller en spesifikk app, kan for eksempel si «Hva er Hulu-passordet mitt?».

Hvis du ikke finner et passord eller en tilgangsnøkkel du har lagret

• Kontroller at du ser alle passordene og tilgangsnøklene dine. Innstillinger-skjermen skal vise Passord øverst, ikke navnet på en Delte passord-gruppe eller Mine passord.
  • Sjekk nylig slettede passord: Åpne Innstillinger, rull ned og trykk på Passord. Deretter trykker du på Nylig slettet.
  • Hvis du har flere Apple-enheter, må du påse at iCloud-nøkkelring er slått på.
  • Når du flytter et passord eller en tilgangsnøkkel til en Delte passord-gruppe, er passordet eller tilgangsnøkkelen kun synlig på enheter med kompatibel programvare. Hvis du ikke finner et lagret passord eller en lagret tilgangsnøkkel som du flyttet til en delt gruppe på en annen enhet, må du kontrollere at iPhonen har iOS 17 eller nyere.
  • Finn lagrede Wi-Fi-passord

Lagre passord og tilgangsnøkler på tvers av enhetene dine med iCloud-nøkkelring

iCloud-nøkkelring holder passordene dine, tilgangsnøklene dine og annen sikker informasjon oppdatert på alle enhetene dine, inkludert iPhone, iPad, Mac og PC.

Bruk Autoutfyll til å lagre kredittkortopplysningene dine

Autoutfyll skriver automatisk inn slikt som tidligere lagrede kredittkortopplysninger, kontaktinformasjon fra Kontakter-appen med mer.

Konfigurer og bruk Autoutfyll i Safari på iPhone