Slik finner du lagrede passord på iPhone

Se hvordan du finner de lagrede passordene dine på iPhone, iPad eller iPod touch.

Bruk Siri for å finne lagrede passord

Du kan bruke Siri til å se passordene dine ved å si noe som «Hei, Siri, vis passordene mine». Hvis du leter etter passordet til en bestemt app eller et nettsted, kan du også spørre Siri. Du kan for eksempel si «Hei Siri hva er passordet til Netflix?»

Se lagrede passord i Innstillinger

1. Trykk på Innstillinger og velg Passord. I iOS 13 og eldre versjoner velger du Passord og kontoer. Deretter trykker du på App- og nettstedspassord.
  2. Bruk Face ID eller Touch ID når du blir bedt om det. Eventuelt kan du skrive inn koden din.
    En iPhone 12 Pro viser at passord er lagret for kontoer som Apple, Google, og Netflix i Passord-delen av Innstillinger.
  3. For å se et passord velger du et nettsted.
    En iPhone 12 Pro viser kontoinformasjonen for brukerens Apple-konto, inkludert brukernavnet og passordet.
    • Hvis du vil slette et lagret passord, trykker du på Slett passord.
    • Hvis du vil oppdatere et passord, trykker du på Rediger.