Slik finner du lagrede passord på iPhone

Finn ut hvordan du finner de lagrede passordene dine på iPhone, iPad eller iPod touch.

Bruk Siri for å finne lagrede passord

Du kan bruke Siri til å se passordene dine ved å si noe som «Hei, Siri, vis passordene mine». Hvis du leter etter passordet til en bestemt app eller et nettsted, kan du også spørre Siri. Du kan for eksempel si «Hei, Siri, hva er Hulu-passordet mitt?»

Vis lagrede passord i Innstillinger

1. Trykk på Innstillinger, og velg deretter Passord og kontoer.
  2. Trykk på App- og nettstedspassord.
  3. Bruk Face ID eller Touch ID når du blir bedt om det.
  4. For å se et passord velger du et nettsted.
    • For å slette et lagret passord trykker du på Rediger. Deretter velger du et nettsted og trykker på Slett.
    • For å oppdatere et passord trykker du på et nettsted. Trykk deretter på Rediger for å oppdatere det lagrede passordet.

Lagre passordene dine på alle enhetene dine

Fyll ut brukernavn og passord i Safari, kredittkort, Wi-Fi-passord og mer automatisk på en hvilken som helst enhet du godkjenner. iCloud-nøkkelring holder passordene dine og annen sikker informasjon oppdatert på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

Finn ut hvordan du konfigurerer iCloud-nøkkelring.

Finn ut hvilke land og regioner som støtter iCloud-nøkkelring

Bruk Autoutfyll til å lagre kredittkortinformasjon

Autoutfyll skriver automatisk inn ting som tidligere lagret kredittkortinformasjon, kontaktinformasjon fra Kontakter-appen med mer.

Finn ut hvordan du konfigurerer og bruker Autoutfyll i Safari på iPhone.