Finn lagrede Wi-Fi-passord på iPhone eller iPad

I iOS 16, iPadOS 16.1 og nyere kan du bruke koden din, Face ID eller Touch ID for å se og kopiere Wi-Fi-passord.

Finn passordet til nettverket du er tilkoblet

1. Trykk på Wi-Fi i Innstillinger.

2. Finn Wi-Fi-nettverket du bruker for øyeblikket.

3. Trykk på knappen InfoInfo.

4. Trykk på Passord-feltet.

5. Bruk en kode, Face ID eller Touch ID for å låse opp og vise passordet.

Wi-Fi-navn og Mer info for å se passord etter trykk på iPhone 14 Pro med iOS 16

Finn ut hvordan du deler Wi-Fi-passord

Finn passordene til nettverk du har koblet til tidligere

Åpne Innstillinger-appen og trykk på Wi-Fi. Deretter trykker du på Rediger øverst til høyre for å se nettverkene enheten din tidligere har koblet til. Når du har valgt et nettverk med en lås, kan du trykke på Passord-feltet og bruke koden din, Face ID eller Touch ID for å vise passordet.