Velkommen til Safari

Surf på nettet, arkiver og del favorittnettstedene dine, ivareta personvern og sikkerhet under nettsurfingen og handle sikkert med Apple Pay.

Et Safari-vindu som viser nettstedet for et tidsskrift.
Safari-startsiden som viser favorittnettsteder og ofte besøkte nettsteder.

Finn raskt fram til nettstedene du vil ha

Se favorittnettstedene dine og ofte besøkte nettsteder på én og samme side. Du kan også se bokmerker, Leseliste, iCloud-faner og lenker du har fått tilsendt i Meldinger. Hvis du vil se alle på samme side, velger du Bokmerker > Vis favoritter.

Bilde i bilde-vinduet som ligger oppå et annet nettsted.

Spill av videoer i et flytende vindu

Når du ser på en video, klikker du og holder på Lyd-knappen i det smarte søkefeltet, og deretter velger du Start bilde i bilde. Videoen flyter øverst, slik at du alltid ser den. Flytt videoen til hvilket som helst hjørne på skjermen, og endre størrelse for å se mer eller mindre av det som er bak vinduet.

Et Safari-vindu med den første delen av nettstedsadressen skrevet inn i det smarte søkefeltet. Det samme nettstedet vises i resultatlisten under Bytt til fane fordi den allerede er åpen i en annen fane.

Unngå duplisering av faner

Hvis du begynner å skrive inn en nettstedsadresse i det smarte søkefeltet og nettstedet allerede er åpent i en annen fane, viser Safari nettstedet i resultatlisten. Velg nettstedet for å bruke den eksisterende fanen.

En dialogrute som viser valg for å dele kameraet og mikrofonen på Macen din med et nettsted.

Tillat at nettsteder deler skjermen din

Når du besøker et nettsted som vil bruke kameraet og mikrofonen på Macen, som en videokonferanseside, vil du bli spurt om du vil tillate det.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.