Lad det innebygde batteriet i tastaturer, mus og styreflater fra Apple

Les om lading av det innebygde batteriet til Magic Keyboard, Magic Mouse og Magic Trackpad.

Lad enheten

For å lade enhetens batteri kobler du en Lightning-til-USB-kabel til Lightning-porten på enheten, og kobler deretter den andre enden av kabelen til Macen eller en USB-strømadapter. For å få raskest mulig batterilading må du sørge for at enheten er på mens den lades.

Magic Keyboard og Magic Trackpad kan brukes mens de lades. Magic Mouse kan ikke brukes mens den lades.

Sjekk batteristatusen

Hvis du vil sjekke ladenivået til enheten din, kan du klikke på Kontrollsenter-symboletNo alt supplied for Image i menylinjen og deretter klikke på Bluetooth. Eventuelt kan du klikke på Bluetooth-menyenNo alt supplied for Imagei menylinjen.

Finne Lightning-porten på Apple-enheten

Lightning-porten på Magic Keyboard er på baksiden av enheten, midt på:

Lightning-porten på Magic Mouse er på undersiden av enheten, under teksten og merkingen:

Lightning-porten på Magic Trackpad er på baksiden av enheten, midt på:

Finn ut mer

Hvis du har eldre trådløse mus, tastaturer eller styreflater fra Apple med uttakbare batterier, kan du lese om hvordan du setter inn batterier.