Lade det innebygde batteriet i tastaturer, mus og styreflater fra Apple

Les om lading av det innebygde batteriet til Magic Keyboard, Magic Keyboard med talltastatur, Magic Mouse 2 og Magic Trackpad 2.

Magic Keyboard, Magic Keyboard med talltastatur, Magic Mouse 2 og Magic Trackpad 2 har et innebygd oppladbart batteri, slik at du kan bruke enhetene i lengre perioder mellom ladingene.

Du kan sjekke enhetens ladenivå ved å velge navnet på enheten fra Bluetooth-symbolet   på menylinjen øverst på skjermen.

Når det er på tide å lade enhetens batteri, kobler du en Lightning-til-USB-kabel til Lightning-porten på enheten, og kobler deretter den andre enden av kabelen til Mac-maskinen eller en USB-strømadapter.

Pass på at enheten er slått på når den kobles til Lightning-til-USB-kabelen, for å få en raskest mulig batterilading.

Magic Keyboard, Magic Keyboard med talltastatur og Magic Trackpad 2 kan brukes mens de lades. Magic Mouse 2 kan ikke brukes mens den lades.

Finne Lightning-porten på Apple-enheten

Lightning-porten på Magic Keyboard og Magic Keyboard med talltastatur er på baksiden av enheten, midt på:

Lightning-porten på Magic Mouse 2 er på undersiden av enheten, under teksten og merkingen:

Lightning-porten på Magic Trackpad 2 er på baksiden av enheten, midt på:

Les mer

Hvis du har eldre trådløse mus, tastaturer eller styreflater fra Apple med uttakbare batterier, kan du lese om hvordan du setter inn batterier.

Les mer om de oppladbare batteriene i Apple-enheten her: Batterier – Hvorfor litiumion?