Lade det innebygde batteriet i tastaturer, mus og styreflater fra Apple

Les om lading av det innebygde batteriet til Magic Keyboard, Magic Keyboard med talltastatur, Magic Mouse 2 og Magic Trackpad 2.

Magic Keyboard, Magic Keyboard med talltastatur, Magic Mouse 2 og Magic Trackpad 2 har et innebygd oppladbart batteri, slik at du kan bruke enhetene i lengre perioder mellom ladingene.

Du kan sjekke enhetens ladenivå ved å velge navnet på enheten fra Bluetooth-symbolet   på menylinjen øverst på skjermen.

Når det er på tide å lade enhetens batteri, kobler du en Lightning-til-USB-kabel til Lightning-porten på enheten, og kobler deretter den andre enden av kabelen til Macen eller en USB-strømadapter.

Pass på at enheten er slått på når den kobles til Lightning-til-USB-kabelen, for å få en raskest mulig batterilading.

Magic Keyboard, Magic Keyboard med talltastatur og Magic Trackpad 2 kan brukes mens de lades. Magic Mouse 2 kan ikke brukes mens den lades.

Finne Lightning-porten på Apple-enheten

Lightning-porten på Magic Keyboard og Magic Keyboard med talltastatur er på baksiden av enheten, midt på:

Lightning-porten på Magic Mouse 2 er på undersiden av enheten, under teksten og merkingen:

Lightning-porten på Magic Trackpad 2 er på baksiden av enheten, midt på: