Adaptere for å koble en skjerm til Thunderbolt 3 (USB-C)-porten på Mac-maskinen

Hvis kabelen fra den eksterne skjermen ikke kan kobles til Thunderbolt 3 (USB-C)-porten på MacBook Pro- eller iMac-maskinen, trenger du kanskje en adapter.

Adapterløsningene i denne artikkelen fungerer med følgende Mac-modeller, som har Thunderbolt 3 (USB-C) -porter:

Hvis Mac-maskinen din bare har én port som ser ut som Thunderbolt 3 (USB-C), er det en MacBook med USB-C . Denne porten støtter alle løsningene i denne artikkelen, unntatt de som gjelder Thunderbolt, Thunderbolt 2 og Thunderbolt 3.

Thunderbolt 3 (USB-C)-skjerm

Hvis du bruker en Thunderbolt 3 (USB-C)-kabel med skjermen eller en annen enhet, bør den fungere med Mac-maskinen uten en adapter.

Thunderbolt 3 (USB-C)

LG UltraFine 5K-skjermen bruker Thunderbolt 3 (USB-C).

USB-C-skjerm

Hvis du bruker en USB-C-kabel med skjermen eller en annen enhet, bør den fungere med Mac-maskinen uten en adapter.

USB-C

LG UltraFine 4K-skjermen bruker USB-C.

Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-skjerm

Hvis du bruker en Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-kabel sammen med en Thunderbolt-skjerm, trenger du en Thunderbolt 3 (USB-C)-til-Thunderbolt 2-adapter fra Apple

Thunderbolt  eller Thunderbolt 2

Thunderbolt og Thunderbolt 2 er ikke det samme som Mini DisplayPort , selv om portene har samme form. En løsning der du bruker en Thunderbolt- eller Thunderbolt 2-kabel sammen med en Mini DisplayPort-skjerm, vil ikke fungere.

Thunderbolt 3 (USB-C)-til-Thunderbolt 2-adapter fra Apple er riktig løsning for Apple Thunderbolt Display.

Mini DisplayPort-skjerm

Hvis du bruker en Mini DisplayPort-kabel sammen med en Mini DisplayPort-skjerm, trenger du en kompatibel USB-C-til-Mini DisplayPort-adapter fra tredjepartsleverandør. Spør produsenten av adapteren om den er kompatibel med Mac-maskinen og skjermmodellen din.

Mini DisplayPort

Mini DisplayPort er ikke det samme som Thunderbolt  eller Thunderbolt 2. De har samme form, men forskjellige symboler på kabelen og porten.

En kompatibel USB-C-til-Mini DisplayPort-adapter fra en tredjepartsleverandør er riktig løsning for Apple LED Cinema Display

DisplayPort-skjerm

Hvis du bruker en standard DisplayPort-kabel sammen med skjermen, trenger du en kompatibel USB-C-til-DisplayPort-adapter fra tredjepartsleverandør. Spør produsenten av adapteren om den er kompatibel med Mac-maskinen og skjermmodellen din.

DisplayPort

HDMI-skjerm

Hvis du bruker en HDMI-kabel sammen med skjermen, trenger du en USB-C digital AV-multiportadapter fra Apple eller en USB-C-til-HDMI-adapter fra tredjepartsleverandør.

HDMI

USB-C digital AV-multiportadapteren fra Apple samsvarer med HDCP og støtter HDMI 1.4b på opptil 1080p ved 60 Hz, eller 4K UHD (3840 x 2160) ved 30 Hz.

VGA-skjerm

Hvis du bruker en VGA-kabel sammen med skjermen, trenger du en USB-C VGA-multiportadapter fra Apple eller en USB-C-til-VGA-adapter fra tredjepartsleverandør, f.eks. Belkin USB-C-til-VGA-adapter.

VGA

USB-C VGA-multiportadapteren fra Apple støtter skjermoppløsninger på opptil 1920 x 1200.

DVI-skjerm

Hvis du bruker en DVI-kabel sammen med skjermen, trenger du en kompatibel USB-C-til-DVI-adapter fra tredjepartsleverandør.

DVI

En kompatibel USB-C-til-DVI-adapter fra tredjepartsleverandør er riktig løsning for Apple Cinema Display.

Finn ut mer

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.