Om USB-C digital AV-multiportadapteren fra Apple

Koble en Mac med Thunderbolt 4-, Thunderbolt 3-, eller USB-C-port til en HDMI-skjerm, samtidig som du lader Macen og har koblet til en USB-A-enhet. iPad-modeller med Thunderbolt- eller USB-C-port kan også bruke denne adapteren.

Apple digital AV-multiportadapter og porter sett ovenfra

Med en USB-C digital AV-multiportadapterkan du koble følgende enheter til en skjerm som bruker en HDMI-kabel:

Denne adapteren kan også brukes for å koble Macen eller iPaden til USB-A-enheter, og den inkluderer en USB-C-port for lading av den bærbare Macen eller iPaden. Alle tre portene kan brukes samtidig.

Koble til en skjerm med HDMI

HDMI-port

Bruk HDMI-porten på denne adapteren med en skjerm, TV eller projektor som kobles til med en HDMI-kabel. Den er HDCP-kompatibel og støtter spesifikasjonene nedenfor, avhengig av adaptermodellen.

Modell A2119 er den nyeste modellen av denne adapteren. Den støtter med følgende oppløsninger og oppdateringsfrekvenser når den brukes med macOS Mojave 10.14.6 eller nyere eller iOS 12.4 eller nyere.

3840 x 2160 med 60 Hz med disse enhetene:

3840 x 2160 med 30 Hz med disse enhetene:

Opptil 1080p med 60 Hz

Modell A1621 støtter følgende oppløsninger og oppdateringsfrekvenser når den brukes med macOS Sierra 10.12 eller nyere eller iOS 12 eller nyere:

• 3840 x 2160 med 30 Hz

• Opptil 1080p med 60 Hz

Når du har koblet til skjermen, TV-en eller projektoren, skal det vises video fra Macen eller iPad i løpet av ti sekunder.

Slik identifiserer du adapteren

• Modellnummeret står på esken og på siden av adapteren, i nærheten av portene.

• Når adapteren er koblet til en Mac, kan du også sjekke USB-delen av Systeminformasjon. Produktidentifikatoren for A2119 er 0x1463. For A1621 er det 0x1460.

Finn ut mer

Hvis du har problemer med denne adapteren, må du påse at du har koblet til alle kabler i adapteren før du kobler adapteren til Mac eller iPad.

Finn ut hvordan du kobler en skjerm til Macen.