Om Apple USB-C-til-Lightning-kabelen

Med en USB-C-til-Lightning-kabel kan du lade og synkronisere iPhone, iPad eller iPod touch, lade Siri Remote med mer.

Dette kan du gjøre med en USB-C-til-Lightning-kabel:

• Lad iPhone, iPad eller iPod touch når den er koblet til en USB-C-port.
  • Lad raskt opp iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, 12,9-tommers iPad Pro (1. generasjon og nyere) eller 10,5-tommers iPad Pro når den er koblet til en Apple 29 W, 30 W, 61 W eller 87 W USB-C-strømadapter.
  • Synkroniser iPhone, iPad eller iPod touch eller importer bildene dine når du er koblet til en USB-C-port på Mac eller PC.
  • Lad Siri Remote når den er koblet til en USB-C-port på Mac, PC eller en USB-C-lader.
  • Lad Apple-tilbehør som Magic Mouse, Magic Keyboard eller Magic Trackpad.
  • Bruk iPhone eller iPad som Delt Internett når du er tilkoblet via en USB-C-til-Lightning-kabel.

USB-C-porten på Apple TV (4. generasjon) støtter ikke lading, så du kan ikke bruke denne porten til å lade Siri Remote. Du kan kanskje ikke lade iOS-enheten via USB-C-strømadaptere som ikke er produsert av Apple.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.