Support voor Mac-accessoires

Toetsenbord, muis en trackpad

De ingebouwde batterij opladen

Lees hoe je de ingebouwde batterij kunt opladen, de batterijstatus kunt controleren en waar je de Lightning-poort van je draadloze Apple apparaten kunt vinden.

Het serienummer vinden

Lees hoe je het serienummer van je Magic Keyboard, Magic Mouse of Magic Trackpad kunt vinden.

Adapters, kabels en poorten

Informatiebronnen

Gebruikershandleidingen

Meer informatie over de functies van je Apple accessoire.

Technische specificaties

Ontdek alle technische specificaties van je Apple accessoire.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen je helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor je Apple producten.