Support voor Apple Watch

Aan de slag

Aan de slag met uw Apple Watch

Volg deze eenvoudige stappen om uw nieuwe Watch te configureren en te gebruiken.

Haal meer uit uw Apple Watch

Hartgezondheid

Apple Watch kan u waarschuwen voor een hoge of lage hartslag en een onregelmatig ritme. En met de Ecg-app kunt u op elk gewenst moment een ecg (elektrocardiogram) maken.

Uw wijzerplaat aanpassen

Kies uit verschillende ontwerpen, pas de kleuren aan en voeg complicaties toe aan uw wijzerplaat.

Wijzerplaten aanmaken en delen

Pas de wijzerplaten van uw Apple Watch aan en deel deze met een vriend.

Apps downloaden voor uw Watch

Download en beheer apps uit de App Store op uw Apple Watch of vanaf uw iPhone.

Sporten met uw Watch

Werk aan uw conditie en gezondheid en houd alle manieren bij waarop u actief bent.

Veiligheid en gezondheid

Saturatiemetingen uitvoeren

Meet het zuurstofgehalte in uw bloed rechtstreeks vanaf uw pols.

Uw slaap bijhouden

Stel uw slaapdoel, uw bedtijd en uw wektijd in en houd uw voortgang bij.

Detectie van handen wassen

Uw Watch kan automatisch detecteren wanneer u begint met het wassen van uw handen en start vervolgens een timer van 20 seconden.

Uw gehoor beschermen

Ontvang een waarschuwing als de Geluid-app op uw Apple Watch schadelijke geluidsniveaus detecteert.

Informatiebronnen

Gebruikershandleiding

Kom meer te weten over functies en ontdek wat uw Apple Watch allemaal kan.

Technische specificaties

Zoek de technische specificaties voor het specifieke model van uw Apple Watch.

Service en reparatie

Lees hier meer over serviceopties, garantie en prijzen.

Een ongeluk zit in een klein hoekje.
Met AppleCare+ bent u gedekt.

Onbeperkte reparaties voor onopzettelijke schade, toegang met prioriteit tot Apple deskundigen en meer.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen u helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor uw Apple producten.