Support voor Apple Watch

Aan de slag met je Apple Watch

Volg deze eenvoudige stappen om je nieuwe Watch te configureren en te gebruiken.

Interactie met je Apple Watch

Lees hoe je de Digital Crown, de zijknop en andere gebaren gebruikt.

Slimme stapels gebruiken

Krijg tijdige informatie in één oogopslag vanaf elke wijzerplaat.

Voordat je je Apple Watch verkoopt, weggeeft of inruilt

Lees hoe je je apparaat voorbereid voor inruilen en ervoor zorgt dat de Watch die je koopt, klaar is voor gebruik.

Gezondheid en welzijn

Leg je stemmingen en emoties vast

Leg vast hoe je je voelt gedurende een dag of op een bepaald moment om inzicht te krijgen in je mentale welzijn in de loop van de tijd.

Hartgezondheid

Apple Watch kan je waarschuwen voor een hoge of lage hartslag en een onregelmatig ritme. En met de Ecg-app kun je op elk gewenst moment een ecg (elektrocardiogram) maken.

Je gids voor Apple Watch

Apple Watch-gebruikershandleiding

Ontdek hoe je je instellingen aanpast, je activiteit en gezondheid bijhoudt, verbonden blijft en nog veel meer.

Apple Watch Ultra-gebruikershandleiding

Lees meer over work-outs, veiligheidsfuncties en alle basisbeginselen om alles uit je Watch te halen.

Service en reparatie

Mijn support

Bekijk informatie over de garantie, controleer je dekkingsstatus of zoek een bestaande reparatie op.

Serviceopties

Lees meer over je opties voor service, vraag een schatting voor batterijservice aan en meer.

Start een reparatie

Vertel ons wat er aan de hand is met je Apple Watch zodat we de juiste supportopties voor jou kunnen bepalen.

Technische specificaties

Zoek de technische specificaties voor je specifieke Apple Watch-model.

Een ongeluk zit in een klein hoekje.
Met AppleCare+ ben je gedekt.

Onbeperkte reparaties voor onopzettelijke schade, toegang met prioriteit tot Apple deskundigen en meer.

Doe mee en ontdek het beste van de Apple Watch

Ontdek de nieuwste features en meer tijdens gratis sessies bij jouw Apple Store.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Support aanvragen

We kunnen je helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor je Apple producten.