Support voor Apple Music

De app Muziek gebruiken

Leer hoe u uw favoriete muziek afspeelt op iPhone en iPad, inclusief het gebruik van de shufflefunctie, het in de wachtrij plaatsen van nummers om als volgende te af te spelen en het weergeven van songteksten.

Uitgelichte onderwerpen

Nummers delen met vrienden

Deel een nummer van Apple Music met een vriend. Tik wanneer het nummer wordt afgespeeld op het deelsymbool om het te delen via sms, e-mail of AirDrop.

– Ranya, Apple Store Specialist

Apple Music-gemeenschap

Contact opnemen met Apple Support

Help me met Apple Music

Beantwoord een paar vragen en wij hebben een mogelijke oplossing voor u.