Uw abonnement wijzigen

Zet uw abonnement om naar een ander type abonnement, zoals een maand- of jaarabonnement of studentenabonnement. En bekijk welke abonnementen Apple te bieden heeft.

Als u een abonnement wilt beëindigen, leest u hier hoe u een abonnement opzegt.

Uw abonnement wijzigen op een iPhone, iPad of iPod touch

1. Open de Instellingen-app.
  2. Tik op uw naam en tik vervolgens op 'Abonnementen'. (Als u 'Abonnementen' niet ziet, tikt u op 'iTunes en App Store'. Tik vervolgens op uw Apple ID en op 'Toon Apple ID'. Log in, scrol omlaag naar 'Abonnementen' en tik erop.)
  3. Tik op het abonnement dat u wilt wijzigen.
  4. Kies een andere abonnementsoptie. Als u een abonnement kiest dat u met gezinsleden kunt delen, zorg er dan voor dat u 'Delen met gezin' hebt geconfigureerd of lid bent van een bestaande gezinsgroep.
    iPhone met Apple Music-abonnementsopties, waaronder gezin, individueel maandelijks, individueel jaarlijks en student.

Uw abonnement wijzigen op een Mac

1. Open de App Store-app.
  2. Klik op de inlogknop  of op uw naam onderaan de navigatiekolom.
  3. Klik op  'Bekijk informatie' bovenaan het venster. Mogelijk wordt u gevraagd om in te loggen.
  4. Scrol op de pagina die verschijnt naar 'Abonnementen' en klik op 'Beheer'.
    App Store op een Mac met de knop 'Beheer' naast 'Abonnementen'.
  5. Klik op 'Wijzig' naast het abonnement dat u wilt wijzigen.
  6. Kies een andere abonnementsoptie. Als u een abonnement kiest dat u met gezinsleden kunt delen, zorg er dan voor dat u 'Delen met gezin' hebt geconfigureerd of lid bent van een bestaande gezinsgroep.

Uw abonnement wijzigen op een Apple TV

1. Open Instellingen.
  2. Selecteer 'Gebruikers en accounts' en selecteer vervolgens uw account.
  3. Selecteer 'Abonnementen'.
  4. Kies het abonnement dat u wilt wijzigen.
  5. Kies een andere abonnementsoptie. Als u een abonnement kiest dat u met gezinsleden kunt delen, zorg er dan voor dat u 'Delen met gezin' hebt geconfigureerd of lid bent van een bestaande gezinsgroep.

Uw abonnement wijzigen op een Apple Watch

1. Open de App Store op uw Apple Watch.
  2. Scrol naar 'Account' en tik erop.
  3. Tik op 'Abonnementen'.
  4. Tik op het abonnement dat u wilt wijzigen. Als u een abonnement kiest dat u met gezinsleden kunt delen, zorg er dan voor dat u 'Delen met gezin' hebt geconfigureerd of lid bent van een bestaande gezinsgroep.

Welke abonnementen zijn beschikbaar

Apple Music (Prijs en meer informatie)

• Maandelijks individueel
  • Jaarlijks individueel
  • Gezinsabonnement (voor maximaal 6 gezinsleden)
  • Studentenabonnement

Apple Arcade (Prijs en meer informatie)

• Maandelijks (voor maximaal 6 gezinsleden)
  • Jaarlijks (voor maximaal 6 gezinsleden)

Apple News+ (Prijs en meer informatie)

• Alleen maandelijks (voor maximaal 6 gezinsleden)

Apple TV+ (Prijs en meer informatie)

• Maandelijks (voor maximaal 6 gezinsleden)
  • Jaarlijks (voor maximaal 6 gezinsleden)
  • Geniet voor een beperkte periode van gratis toegang tot Apple TV+ met een Apple Music-studentenabonnement. Delen met gezin is niet inbegrepen in dit plan.

Apple TV-kanalen

• Alleen maandelijks (voor maximaal 6 gezinsleden)

Apps die niet door Apple zijn gemaakt

• Volg de stappen in dit artikel om te zien welke abonnementen beschikbaar zijn.

Sommige abonnementen zijn niet beschikbaar in alle landen en regio's. Ontdek welke voorzieningen beschikbaar zijn in uw land of regio.

Meer informatie

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.