Muziek kopen in de iTunes Store

Als u geen abonnement hebt op Apple Music of een nummer of album wilt kopen, kunt u muziek in de iTunes Store kopen. U kunt ook gekochte muziek naar uw apparaat downloaden om er offline naar te luisteren.

De iTunes Store-app gebruiken op een iPhone, iPad of iPod touch

1. Open de iTunes Store-app.
  2. Tik onderaan het scherm op 'Muziek'.
  3. Zoek het gewenste nummer of album dat u wilt kopen.
    iPhone met een album dat u in de iTunes Store kunt kopen
  4. Tik op de prijs naast het nummer of album om het te kopen.
  5. Log in met uw Apple ID en wachtwoord om de aankoop te voltooien. Hulp nodig?

Om uw gekochte muziek te vinden, opent u de Apple Music-app en tikt u op het tabblad 'Bibliotheek'.

Tik op de downloadknop symbool downloadknop om muziek te downloaden om er offline naar te luisteren.

De Apple Music-app gebruiken op een Mac met macOS Catalina

1. Open de Apple Music-app.
  2. Gebruik de zoekbalk om het gewenste nummer of album te vinden dat u wilt kopen.
  3. Klik rechtsboven op de knop 'iTunes Store'. Ziet u de iTunes Store niet?
    De Apple Music-app op een Mac met de knop 'iTunes Store' onder de volumeregelaars, naast de knop 'Jouw bibliotheek'.
  4. Klik op de prijs naast het nummer of album om het te kopen.
  5. Log in met uw Apple ID en wachtwoord om de aankoop te voltooien. Hulp nodig?

Nadat u muziek hebt gekocht, kunt u deze vinden in de muziekbibliotheek.

Als u muziek wilt downloaden om er offline naar te luisteren, zoekt u het nummer of album in uw bibliotheek en klikt u op de downloadknop symbool downloadknop.

Als u de iTunes Store niet ziet

In de nieuwste versie van macOS is de iTunes Store mogelijk verborgen. U kunt deze als volgt vinden:

1. Open de Apple Music-app.
  2. In de menubalk kiest u 'Muziek' > 'Voorkeuren'.
  3. Ga naar 'Algemeen' en selecteer 'iTunes Store'.
  4. Klik op 'OK'.

iTunes gebruiken op een pc of een Mac met macOS Mojave of lager

1. Open iTunes.
  2. Kies 'Muziek' in het venstermenu en klik vervolgens op 'Store' in de navigatiebalk.
  3. Zoek het gewenste nummer of album dat u wilt kopen.
  4. Klik op de prijs naast het nummer of album om het te kopen.
  5. Log in met uw Apple ID en wachtwoord om de aankoop te voltooien. Hulp nodig?

Nadat u muziek hebt gekocht, kunt u deze vinden in de muziekbibliotheek.

Als u muziek wilt downloaden om er offline naar te luisteren, zoekt u het nummer of album in uw bibliotheek en klikt u op de downloadknop symbool downloadknop.