Support voor iPad

Aan de slag

Een reservekopie maken van uw gegevens

Maak een reservekopie van uw iPad in iCloud of op uw computer voor het geval uw apparaat zoek of beschadigd raakt of wordt vervangen.

Een iPad configureren

Het configureren van een nieuwe iPad is zo gebeurd. Als u al een iPad hebt, kunt u deze naast uw nieuwe leggen om nog sneller aan de slag te gaan.

De batterij opladen

Ontdek wat u moet doen als de batterij in uw iPad niet of langzaam wordt opgeladen of als u een foutmelding ziet.

Meer doen met iPad

FaceTime gebruiken

Blijf verbonden, deel ervaringen, werk op afstand samen en gebruik SharePlay om samen naar content te kijken.

Livetekst of Visueel opzoeken gebruiken

Livetekst maakt interactie met tekst in foto's mogelijk. Voor meer informatie over populaire bezienswaardigheden, kunst, planten, huisdieren enz. kunt u ook Visueel opzoeken gebruiken.

Multitasking op uw iPad

Kom te weten hoe u meerdere apps opent en ermee werkt, en hoe u gebaren gebruikt om op uw iPad te navigeren.

Widgets gebruiken

Met widgets ziet u in één oogopslag actuele informatie van uw favoriete apps.

Kennismaken met Apple Pencil

Met Apple Pencil kunt u in elk tekstveld schrijven, een woord doorkrassen om het te wissen, precieze vormen tekenen en meer.

Uw Magic Keyboard gebruiken

Verbind uw iPad Pro met Magic Keyboard en u kunt toetscombinaties gebruiken, de helderheid en kijkhoek aanpassen en meer.

Virtuele livesessies met Today at Apple

Leer de basisfuncties van iPad met ons.

Informatiebronnen

Gebruikershandleiding

Kom meer te weten over functies en ontdek wat uw iPad allemaal kan.

Technische specificaties

Zoek de technische specificaties voor het specifieke model van uw iPad.

Koop AppleCare+ voor iPad

Met AppleCare+ zit u goed. U bent gedekt tegen onopzettelijke schade en kunt direct contact opnemen met Apple experts.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen u helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor uw Apple producten.