Support voor iPad

Alle onderwerpen, informatiebronnen en contactmogelijkheden die u nodig hebt voor iPad.

Bijwerken naar iOS 12

Geniet van een snellere, directere ervaring en leuke nieuwe functies, zoals Memoji en Camera-effecten.

Multitasking op iPad

Met multitasking kunt u meerdere apps tegelijk gebruiken en materiaal van de ene app naar de andere slepen.

Maak kennis met Apple Pencil

Maak notities en tekeningen, voeg markeringen toe aan documenten en meer.

Begin bij het begin

Lees alles wat u moet weten om aan de slag te gaan met uw iPad.

Alles uit de iPad halen