iPad Support

Alle onderwerpen, bronnen en contactmogelijkheden die u nodig hebt voor iPad.

Bijwerken naar iOS 10

iOS 10 is nu beschikbaar. Deze iOS-verzie zit boordevol nieuwe functies die u helpen uzelf uit te drukken en om meer dan ooit van uw apparaat te genieten.

Uitgelichte onderwerpen

De desktopversie van een site bekijken

Open een website op uw iPad en tik op het symbool 'Deel' in de taakbalk. Veeg naar links over de opties die worden weergegeven totdat u 'Vraag om desktopsite' ziet.

- Leslie, AppleCare Senior Advisor

Bronnen

iPad-gemeenschap

Contact opnemen met Apple Support

Help me met mijn iPad

Beantwoord een paar vragen en wij hebben een mogelijke oplossing voor u.