Support voor Mac

Of u nu een expert bent of voor het eerst een Mac gebruikt, wij helpen u om uit uw Mac te halen wat erin zit.

Een reservekopie maken van een Mac

Het is belangrijk dat u reservekopieën van uw Mac maakt. U hebt de keuze uit verschillende eenvoudige manieren om uw bestanden veilig te houden.

Support voor Mac-hardware

AppleCare+ voor Mac

Koop AppleCare+ binnen 60 dagen na aankoop van uw nieuwe Mac. U ontvangt tot drie jaar dekking voor onopzettelijke schade en technische support van Apple deskundigen die uw Mac als geen ander kennen.

Wilt u met iemand spreken?

Krijg hulp bij uw Mac. Beantwoord een paar vragen en wij hebben een mogelijke oplossing voor u.

Vervangingsprogramma's en aanvullende reparatieprogramma's