Support voor Mac

Een reservekopie maken van een Mac

En uw herinneringen. Met een paar eenvoudige stappen kunt u voorkomen dat u uw favoriete foto's en bestanden kwijtraakt.

Ontworpen voor iedereen

Innovatie is het krachtigst wanneer het iedereen sterker maakt.

Support voor Mac-hardware

AppleCare+ voor Mac

Koop AppleCare+ binnen 60 dagen na aankoop van uw nieuwe Mac. U ontvangt tot drie jaar dekking voor onopzettelijke schade en technische support van Apple deskundigen die uw Mac als geen ander kennen.

Vertel ons hoe we u kunnen helpen

Beantwoord een paar vragen zodat wij u kunnen helpen een oplossing te vinden.

Vervangingsprogramma's en aanvullende reparatieprogramma's