Support voor Mac

Upgraden naar macOS Monterey

Controleer of uw Mac geschikt is, leer hoe u een reservekopie maakt en bereid u voor op een upgrade.

Een reservekopie maken van uw Mac

Maak een reservekopie van uw persoonlijke gegevens, apps, muziek, foto's, e-mails en documenten.

Service en reparatie voor Mac

Start een serviceverzoek, lees meer over AppleCare+ en Apple's Beperkte Garantie en bereid uw Mac voor op service.

Koop AppleCare+ voor Mac

Met AppleCare+ zit u goed. U bent gedekt tegen onopzettelijke schade en kunt direct contact opnemen met Apple experts.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen u helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor uw Apple producten.