Support voor Mac

Een reservekopie maken van een Mac

En uw herinneringen. Met een paar eenvoudige stappen kunt u voorkomen dat u uw favoriete foto's en bestanden kwijtraakt.

Werk naadloos op al uw Apple apparaten

Met Continuïteit kunt u dingen doen zoals een foto maken op uw iPhone en deze vervolgens onmiddellijk op uw Mac bekijken.

Support voor Mac-hardware

AppleCare+ voor Mac

Koop AppleCare+ binnen 60 dagen na aankoop van uw nieuwe Mac. U ontvangt tot drie jaar dekking voor onopzettelijke schade en technische support van Apple deskundigen die uw Mac als geen ander kennen.

Wilt u met iemand spreken?

Krijg hulp bij uw Mac. Beantwoord een paar vragen en wij hebben een mogelijke oplossing voor u.

Vervangingsprogramma's en aanvullende reparatieprogramma's