macOS-gebruikershandleiding

voor macOS Mojave

Een Mac-bureaublad met een markeringsvenster geopend en bureaubladstapels langs de rechterrand van het scherm.

Je bureaublad beter benutten

Met macOS kun je je bureaublad eenvoudig ordenen en aanpassen. Je gaat direct aan de slag, zonder dat je een programma hoeft te openen.

Informatie over wat je op het bureaublad kunt doen

Het paneel 'Gezinsleden' in het iCloud-voorkeurenpaneel.

Voor het hele gezin

Met macOS en iCloud kan je gezin aankopen zoals muziek en boeken delen, leuke dingen doen, werken en online blijven, waar ze ook zijn.

Informatie over delen en veiligheid

Launchpad met programmasymbolen in de vorm van een raster op het scherm.

Programma's voor alles wat je maar wilt doen

Je Mac is uitgerust met ingebouwde programma's waar je geweldige dingen mee kunt doen. En je vindt er zelfs nog meer in de Mac App Store.

Informatie over wat je kunt doen met programma's op de Mac

Een waarschuwing van Safari, die aangeeft dat Safari een sterk wachtwoord heeft aangemaakt voor een website en het heeft bewaard in je iCloud-sleutelhanger.

Je gegevens en je Mac beschermen

Het is belangrijk dat je gegevens veilig blijven. Je Mac biedt je hulpmiddelen om je gegevens te beveiligen en je Mac veilig te houden.

Informatie over hoe je je gegevens veilig houdt

Om door de macOS-gebruikershandleiding te bladeren, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina.

Raadpleeg de website Support voor macOS voor meer ondersteuning.