Activeer JavaScript in de browser om deze informatie te versturen.
Als u deze optie wijzigt, wordt deze pagina opnieuw geladen
15-inch MacBook Pro

Vervangingsprogramma voor de batterij van de 15-inch MacBook Pro

Apple heeft geconstateerd dat in een beperkt aantal oudere 15-inch MacBook Pro-apparaten de batterij oververhit kan raken en een brandveiligheidsrisico kan veroorzaken. De betrokken apparaten zijn overwegend tussen september 2015 en februari 2017 verkocht. Of een product in aanmerking komt voor vervanging, kan worden bepaald aan de hand van het serienummer van het product.

De veiligheid van klanten heeft voor Apple de hoogste prioriteit. Daarom hebben we uit eigen beweging besloten de betrokken batterijen kosteloos te vervangen.

In aanmerking komen

Controleer eerst welke 15-inch MacBook Pro u hebt. Kies 'Over deze Mac' in het Apple-menu () in de linkerbovenhoek van het scherm. Bevestig dat uw model 'MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2015)' (MacBook Pro, Retina, 15-inch, (Medio 2015)) is. Als u dit model hebt, voer dan hieronder het serienummer van de computer in om te controleren of deze in aanmerking komt voor dit programma.

Als uw MacBook Pro in aanmerking komt voor dit programma, stop dan met het gebruik ervan en volg de onderstaande instructies om uw batterij te laten vervangen.

Valid Input Invalid Input

Het ingevoerde serienummer komt mogelijk in aanmerking voor dit programma. Kies een van de onderstaande serviceopties.

Het ingevoerde serienummer komt niet in aanmerking voor dit programma omdat een van de volgende zaken van toepassing is:

• Het serienummer is niet één van de serienummers die in aanmerking komen.
  • Uit onze gegevens blijkt dat er al service is uitgevoerd op uw apparaat als onderdeel van dit programma.

Er is een probleem opgetreden bij het verwerken van uw verzoek. Probeer het over een paar minuten opnieuw.

Voer uw serienummer in.

Dit is geen geldig serienummer van een Apple product. Voer het nummer opnieuw in. Neem contact met ons op als u nog steeds problemen hebt.

Er is een probleem opgetreden bij het verwerken van uw verzoek. Probeer het over een paar minuten opnieuw.

Het serienummer is gemakkelijk te vinden. Lees hoe u dit doet.

Opmerking: dit programma heeft geen invloed op andere MacBook Pro-modellen.

Procedure voor vervanging

Kies een van de onderstaande serviceopties om uw batterij te laten vervangen. De MacBook Pro wordt voorafgaand aan de reparatie onderzocht om te controleren of het apparaat in aanmerking komt voor dit programma. De service kan 3 tot 5 dagen in beslag nemen.

Als u vragen hebt of meer hulp nodig hebt, kunt u contact opnemen met Apple Support.

Maak een reservekopie van uw gegevens om uw MacBook Pro voor te bereiden op de service.

Dit programma is alleen voor vervanging van de batterij. Neem contact op met Apple Support en spreek met een Adviseur als u een afspraak wilt maken voor betaalde service voor een ander probleem.

Aanvullende informatie

Dit wereldwijde Apple programma houdt geen verlenging in van de dekking van de standaardgarantie op de 15-inch MacBook Pro.

Dit programma heeft geen invloed op uw garantie of op uw wettelijke rechten.

Deze informatie is bijgewerkt op 7-10-2019