Het serienummer van een Apple-product vinden

Lees hier hoe u het serienummer van een iPhone, iPad, iPod touch, iPod, Mac of een ander Apple-product vindt.

Kijk eerst hier

Afhankelijk van het product, vindt u het serienummer:

• Op de buitenkant van het product.
  • In iTunes, als u het product via iTunes synchroniseert.
  • Op een Mac: door in het menu Apple de optie Over deze Mac te kiezen.
  • Op een iPhone, iPad, iPod touch of iPod: in Instellingen > Algemeen > Info.

Als u het product niet bij de hand hebt of als u het niet kunt inschakelen

• U vindt het serienummer op de buitenkant van het product.
  • Als u de originele verpakking van het product nog hebt, kunt u het serienummer vinden onder de streepjescode.
  • Als u een iPhone, iPad, iPod touch of iPod hebt, kunt u het serienummer vinden in de voorkeuren van iTunes, op het tabblad Apparaten.
  • Het serienummer van het apparaat staat ook op de originele verkoopbon of factuur.

U kunt ook hieronder een product kiezen voor gedetailleerde informatie over hoe u het serienummer vindt:

Apparaten

Mac

Overige

Hulp krijgen

Registratienummers van Apple en serienummers van Apple-hardwareproducten kunnen soms het cijfer ‘0’ (nul) bevatten, maar nooit de letter ‘O’.

Een verloren of gestolen Apple-product melden.

Laatst gewijzigd op: