Het serienummer van een Apple product vinden

Lees hier hoe u het serienummer van een iPhone, iPad, iPod, HomePod, Mac of ander Apple product kunt vinden.

Kijk eerst hier

Afhankelijk van het product, vindt u het serienummer:

• Op de buitenkant van het product.
  • Op een Mac, door in het Apple-menu de optie Over deze Mac te kiezen.
  • Op een iPhone, iPad, iPod touch, iPod of Apple Watch: in 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info'.
  • In de Finder of in iTunes, als het apparaat wordt gesynchroniseerd met uw computer.

Als u het product niet bij de hand hebt of als u het niet kunt inschakelen

• Als u de originele verpakking van het product nog hebt, kunt u het serienummer vinden onder de streepjescode.
  • Het serienummer van het apparaat staat ook op de originele verkoopbon of factuur.

U kunt ook hieronder een product kiezen voor gedetailleerde informatie over hoe u het serienummer vindt:

iPhone, iPad, Apple Watch, iPod

Apple TV

HomePod

MagSafe-accessoires

AirPods

AirTag

Beats

Hulp krijgen

Registratienummers van Apple en serienummers van Apple hardwareproducten kunnen soms het cijfer '0' (nul) bevatten, maar nooit de letter 'O'.

Een verloren of gestolen Apple product melden.