Het serienummer van een Apple product vinden

Lees hier hoe u het serienummer van een iPhone, iPad, iPod, HomePod, Mac of ander Apple product kunt vinden.

Kijk eerst hier

Afhankelijk van het product, vindt u het serienummer:

• Op de buitenkant van het product.
  • In iTunes, als u het product via iTunes synchroniseert.
  • Op een Mac, door in het Apple-menu de optie Over deze Mac te kiezen.
  • Op een iPhone, iPad, iPod touch, iPod of Apple Watch: in 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info'.

Als u het product niet bij de hand hebt of als u het niet kunt inschakelen

• Als u de originele verpakking van het product nog hebt, kunt u het serienummer vinden onder de streepjescode.
  • Als u een iPhone, iPad, iPod touch of iPod hebt, kunt u het serienummer daarvan vinden op het tabblad 'Apparaten' van het voorkeurenpaneel van iTunes.
  • Het serienummer van het apparaat staat ook op de originele verkoopbon of factuur.

U kunt ook hieronder een product kiezen voor gedetailleerde informatie over hoe u het serienummer vindt:

Hulp krijgen

Registratienummers van Apple en serienummers van Apple hardwareproducten kunnen soms het cijfer '0' (nul) bevatten, maar nooit de letter 'O'.

Een verloren of gestolen Apple product melden.

Publicatiedatum: Fri Aug 03 11:15:14 GMT 2018