Het serienummer van een Apple product vinden

Lees hier hoe je het serienummer van een iPhone, iPad, iPod touch, iPod, Mac of een ander Apple product vindt.

Kijk eerst hier

Afhankelijk van het product, vind je het serienummer:

• Op de buitenkant van het product.
  • In iTunes, als je het product via iTunes synchroniseert.
  • Op een Mac, door in het menu 'Apple' de optie Over deze Mac te kiezen.
  • Op een iPhone, iPad, iPod touch, iPod of Apple Watch: in 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info'.

Als je het product niet bij de hand hebt of als je het niet kunt inschakelen

• Als je de originele verpakking van het product nog hebt, kun je het serienummer vinden onder de streepjescode.
  • Als je een iPhone, iPad, iPod touch of iPod hebt, kun je het serienummer vinden in de Voorkeuren van iTunes op het tabblad 'Apparaten'.
  • Het serienummer van het apparaat staat ook op de originele verkoopbon of factuur.

Je kunt ook hieronder een product kiezen voor gedetailleerde informatie over hoe je het serienummer vindt:

Apparaten

Mac

Overige

Hulp krijgen

Registratienummers van Apple en serienummers van Apple hardwareproducten kunnen soms het cijfer '0' (nul) bevatten, maar nooit de letter 'O'.

Een verloren of gestolen Apple product melden.