Het serienummer van een AirTag vinden

Je kunt het serienummer van een AirTag vinden in de Zoek mijn-app, door op de AirTag te tikken met een smartphone die geschikt is voor NFC, of door onder de batterij te kijken.

Kijken in de Zoek mijn-app

1. Open de Zoek mijn-app.

2. Tik op 'Objecten'.

3. Zoek de AirTag en tik op de naam van de AirTag.

4. Het serienummer wordt weergegeven onder de naam.

ios-16-iphone-14-pro-zoek-mijn-airtag-serienummer

De AirTag in de buurt van je telefoon houden

1. Tik de witte zijkant van de AirTag aan met de bovenkant van je iPhone of smartphone die geschikt is voor NFC.1

2. Tik op de melding die verschijnt.

3. Er wordt een webpagina geopend waarop het serienummer wordt weergegeven.

ios-16-iphone-14-pro-safari-airtag-serienummer

Onder de batterij kijken

1. Druk op de gepolijste roestvrijstalen batterijafdekking van de AirTag en draai linksom tot de aanslag.

2. Verwijder de afdekking en batterij.2

3. Het serienummer staat afgedrukt op de binnenkant van de AirTag.

4. Plaats de batterij terug met de positieve kant boven. Als je een geluid hoort, betekent dit dat de batterij is aangesloten.

5. Breng de afdekking weer aan door de drie nokjes op de afdekking uit te lijnen met de gleufjes van de AirTag.

6. Druk op de afdekking.

7. Draai de afdekking rechtsom tot de aanslag.

airtag-serienummer-bijschrift
  1. Als je geen iPhone hebt, zit de NFC-lezer van je smartphone mogelijk op een andere plek.

2. Waarschuwing: de AirTag, de batterijafdekking en de batterij kunnen verstikkingsgevaar opleveren of letsel veroorzaken bij kleine kinderen. Houd deze voorwerpen uit de buurt van kinderen.