Het serienummer van je Apple Pencil vinden

Lees hier waar je het serienummer van je Apple Pencil kunt vinden.

In Instellingen op de iPad

Als je je Apple Pencil hebt gekoppeld met de iPad, kun je het serienummer vinden in Instellingen.

1. Open de Instellingen-app op de iPad.

2. Tik op 'Algemeen' > 'Info' > 'Apple Pencil'.

3. Kijk bij 'Serienummer'.

Instellingen op de iPad waarin het Apple Pencil-serienummer wordt weergegeven

Op de originele verpakking

Als je de originele verpakking nog hebt, kun je het serienummer vinden naast de streepjescode.

Originele verpakking van Apple Pencil met het serienummer en de streepjescode

Op de Apple Pencil zelf

Als je de originele verpakking niet meer hebt en je de Apple Pencil niet kunt koppelen met de iPad, kun je het serienummer vinden op de Apple Pencil zelf.

Apple Pencil (2e generatie) en Apple Pencil (USB-C)

Verwijder de punt van de Apple Pencil en zoek naar het serienummer dat aan de binnenkant van de Apple Pencil is gegraveerd.

Om het serienummer beter te kunnen zien, kun je Vergrootglas gebruiken op je iPhone of iPad.

Apple Pencil (2e generatie) met de punt eraf zodat het serienummer te zien is

Apple Pencil (1e generatie)

Verwijder de dop van de Apple Pencil en zoek naar het serienummer dat op de Lightning-connector is gegraveerd.

Apple Pencil (1e generatie) met de dop eraf zodat het serienummer te zien is