Een reservekopie maken van een Mac

Het maken van een reservekopie van de Mac is eenvoudig en belangrijk. We raden iedereen aan het te doen.

Een reservekopie maken van een Mac

Hoeveel ruimte heb ik nodig voor een reservekopie?

Als u het formaat van een specifiek bestand of specifieke map wilt zien, klikt u er eenmaal op en drukt u op Command-I. Als u opslaginformatie over de Mac wilt zien, klikt u op het Apple-menu linksboven in het scherm. Kies 'Over deze Mac' en klik op de tab 'Opslag'. In het geval van Time Machine-reservekopieën is het het beste om een schijf te gebruiken die minimaal tweemaal zo veel opslagcapaciteit heeft als de Mac.