Support voor beeldschermen

Aan de slag

Uw Studio Display configureren

Lees hier meer over uw Studio Display en hoe u deze gebruikt met uw Mac.

Voorkeuren van beeldschermen wijzigen

Wijzig de resolutie, helderheid en andere opties in Systeemvoorkeuren.

Uw beeldscherm reinigen

Lees hoe u het glas of glas met nanotextuur schoonmaakt en schade aan uw beeldscherm voorkomt.

Referentiemodi gebruiken

Wissel tussen referentiemodi en kies uw favoriete modi om weer te geven in het menu.

Informatiebronnen

Gebruikershandleiding van Studio Display

Lees over de functies van uw Studio Display en hoe u aan de slag kunt.

Gebruikershandleiding van Pro Display XDR

Lees over functies en hoe u het maximale uit uw Pro Display XDR haalt.

Het is geen probleem met AppleCare+

Onbeperkte reparaties voor onopzettelijke schade, toegang met prioriteit tot Apple deskundigen en meer.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen u helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor uw Apple producten.