Het scherm wordt gevuld door een grafische app. Mail is geopend in een Slide Over-venster aan de rechterkant van het scherm.

Multitasken op de iPad

Houd handige widgets op het beginscherm, werk met meerdere apps tegelijk en meer.

Meer informatie binnen handbereik

Een notitie met een tekening met handgeschreven tekst.

De Apple Pencil gebruiken met de iPad

Maak notities vanuit het toegangsscherm, voeg je handtekening toe en markeer foto's en andere documenten.

Vergroot je bereik met Apple Pencil

Een schermvullende weergave van een straat die naar de Transamerica Pyramid-wolkenkrabber leidt.

Ga met je iPad op reis

Met de iPad kun je je bestemming verkennen en een verzameling met interessante locaties maken, de kinderen bezighouden en de mooiste momenten van je reis opnieuw beleven.

Je ideale reisgenoot

Klik op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina om door de iPad-gebruikershandleiding te bladeren.

Ga naar de website Support voor iPad als je meer informatie nodig hebt.