Het welkomstscherm dat verschijnt als je de iPad voor het eerst inschakelt.

Aan de slag

Stel een paar basisfuncties in voordat je je nieuwe iPad gaat gebruiken.

Basisconfiguratie

Het iPad-beginscherm. Boven in het scherm staan widgets voor Klok, Kaarten, Weer, Foto's en Agenda.

Voeg je eigen stijl toe

Je kunt je iPad helemaal aanpassen aan je eigen stijl en wensen. Je kunt bijvoorbeeld een andere achtergrond kiezen voor het toegangsscherm, widgets aan het beginscherm toevoegen en de tekst groter of kleiner weergeven.

Je iPad personaliseren

Een FaceTime-groepsgesprek met vier deelnemers, waaronder de initiator. Elke deelnemer verschijnt in een aparte tegel. De FaceTime-regelaars staan onder in het scherm, waaronder de knoppen 'Audio', 'Microfoon', 'Camera', 'Deel materiaal' en 'Stop'. Boven de regelaars staan de naam of de Apple ID van de groep of persoon met wie je spreekt en de infoknop.

Blijf in contact

Met de iPad blijf je gemakkelijk in contact met de mensen die belangrijk voor je zijn. Je kunt gesprekken beginnen in Berichten, FaceTime-gesprekken voeren en zelfs samen met anderen films kijken en naar muziek luisteren.

Contact houden met familie en vrienden

Het scherm van een iPad waarop Stage Manager is ingeschakeld. De huidige vensters staan in het midden van het scherm. Andere recente apps staan in een lijst aan de linkerkant van het scherm.

Multitasken met de iPad

Informatie over hoe je met meerdere apps tegelijk kunt werken en kunt schakelen tussen de apps die je het meest gebruikt.

Je werkruimte aanpassen

Om in de iPad-gebruikershandleiding te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' bovenaan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld. Ook kun je de handleiding downloaden via Apple Books (indien beschikbaar).