iTunes voor Windows downloaden en gebruiken

Met iTunes voor Windows kunt u uw hele mediacollectie op één plaats beheren. Neem een abonnement op Apple Music en krijg toegang tot miljoenen nummers. Koop muziek en films in de iTunes Store. En synchroniseer inhoud van uw computer naar uw iPhone, iPad of iPod touch.

Dit hebt u nodig

*Voor Windows 7 of Windows 8 kunt u iTunes voor Windows downloaden via de website van Apple.

Verken iTunes voor Windows

Met de knoppen in de navigatiebalk aan de bovenkant van het iTunes-venster kunt u door iTunes navigeren. Om te schakelen naar een bepaald mediatype, zoals muziek, films, tv-programma's, podcasts of audioboeken, klikt u op het venstermenu in de linkerbovenhoek.

Luisteren naar muziek

Neem een abonnement op Apple Music voor toegang tot miljoenen nummers, koop muziek in de iTunes Store, of luister naar Radio of muziek die u in iTunes hebt geïmporteerd.

Luisteren naar Apple Podcasts

Ontdek en abonneer u op leuke, informatieve en inspirerende podcasts. Blader door gratis afleveringen en programma's over uiteenlopende onderwerpen.

Films en tv-programma's bekijken

Blader door categorieën om films en tv-programma's te vinden die u kunt kopen, of vind films die u kunt huren.

Audioboeken beluisteren

Blader door categorieën om audioboeken te vinden die u kunt kopen.

De beschikbaarheid en functionaliteit van de Stores kan per land of regio verschillen. Bekijk wat u in uw land of regio kunt kopen.

Een iPhone, iPad of iPod touch handmatig beheren of synchroniseren

U kunt met iTunes voor Windows een reservekopie maken van uw iPhone, iPad of iPod touch, deze apparaten bijwerken en materiaal van uw computer naar uw apparaat synchroniseren.

U kunt met iCloud voor Windows uw foto's, contacten, agenda's, bestanden en meer openen op al uw apparaten.

Instellingen wijzigen en uw account beheren

Als u in iTunes de taal wijzigt, moet u iTunes mogelijk sluiten en opnieuw openen.

Hulp nodig?