Hoe u kunt zien welke Apple draadloze muis, welk Apple toetsenbord of welk Apple trackpad u hebt

Lees hier welke Apple draadloze muis, welk Apple toetsenbord of welk Apple trackpad u hebt en wat de systeemvereisten zijn voor het gebruik ervan. Lees ook hoe u het serienummer van het apparaat kunt vinden.

De software bijwerken en de macOS-versie controleren

Gebruik eerst Software-update om te controleren op nieuwe software die de computer mogelijk nodig heeft. Na installatie van de updates controleert u welke versie van macOS uw computer heeft door 'Over deze Mac' te kiezen in het Apple-menu ().

Het apparaat en de vereisten ervan identificeren

Lees meer over de naam, beschrijving en minimale softwarevereisten van een apparaat.

Draadloze Apple muizen

Magic Mouse 2
Magic Mouse 2

• Lightning-connector, ingebouwde batterij
  • Vereist OS X 10.11 of hoger

Apple Magic Mouse

• Verwijderbare batterijklep, gebruikt twee AA-batterijen
  • Vereist OS X 10.5.6 en Wireless Mouse Software-update 1.0 of Mac OS X 10.6.2 of hoger

Apple Wireless Mighty Mouse

• Meerdere knoppen, scrolbal
  • Vereist OS X 10.4.8 of hoger

Apple Wireless Mouse

• Eén enkele knop
  • Vereist OS X 10.2.6 of hoger

Draadloze Apple toetsenborden

Magic Keyboard met numeriek toetsenblok

• Numeriek toetsenblok
  • Lightning-connector, ingebouwde batterij
  • Vereist macOS 10.12.4 of hoger

Magic Keyboard

• Lightning-connector, ingebouwde batterij
  • Vereist OS X 10.11 of hoger

Apple Wireless Keyboard 2011

• Gebruikt twee AA-batterijen
  • Functietoetsen voor Exposé en Launchpad:
  • Vereist OS X 10.5.8 en Aluminum Keyboard-update 2.0 of OS X 10.6.2 of hoger

Apple Wireless Keyboard 2009

• Gebruikt twee AA-batterijen
  • Functietoetsen voor Exposé en Dashboard:
  • Vereist OS X 10.5.8 en Aluminum Keyboard-update 2.0 of OS X 10.6.2 of hoger

Apple Wireless Keyboard 2007

• Geen numeriek toetsenblok, gebruikt drie AA-batterijen
  • Vereist OS X 10.4.8 of hoger

Apple Wireless Keyboard 2003

• Witte behuizing, numeriek toetsenblok, gebruikt vier AA-batterijen
  • Vereist OS X 10.2.6 of hoger

Draadloze Apple trackpads

Magic Trackpad 2
Magic Trackpad 2

• Lightning-connector, ingebouwde batterij
  • Vereist OS X 10.11 of hoger

Magic Trackpad

• Aluminiumbehuizing, gebruikt twee AA-batterijen
  • Vereist OS X 10.6.5 of hoger

Het serienummer van het apparaat zoeken

Lees hoe u het serienummer van een draadloos apparaat vindt.

Draadloze Apple muizen

Magic Mouse 2

U vindt het serienummer en andere gegevens van een Magic Mouse 2 op de onderkant van het apparaat. Het is een reeks van zeventien letters en cijfers.

Oudere draadloze muizen

U vindt het serienummer van oudere draadloze Apple muizen in de batterijhouder van het apparaat:

Serienummer van Magic Mouse

Draadloze Apple toetsenborden

Magic Keyboard en Magic Keyboard met numeriek toetsenblok

U vindt het serienummer en andere gegevens van een Magic Keyboard op de onderkant van het apparaat. Het is een reeks van zeventien letters en cijfers.

Oudere draadloze toetsenborden

Bij oudere draadloze Apple toetsenborden vindt u het serienummer op de onderkant van het apparaat, bij de aan/uit-knop:
Serienummer van toetsenbord

Draadloze Apple trackpads

Magic Trackpad 2

U vindt het serienummer en andere gegevens van een Magic Trackpad 2 op de onderkant van het apparaat. Het is een reeks van zeventien letters en cijfers.

Oudere draadloze trackpads

U vindt het serienummer van oudere draadloze Apple trackpads op de onderkant van het apparaat:serienummer van Magic Trackpad