Over de Apple USB-C-naar-Lightning-kabel

Met een USB-C-naar-Lightning-kabel kunt u uw iPhone, iPad of iPod touch opladen en synchroniseren, een Siri Remote opladen en meer.

Met een USB-C-naar-Lightning-kabel kunt u het volgende doen:

• Uw iPhone, iPad of iPod touch opladen wanneer deze is aangesloten op een USB-C-poort
  • Uw iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPad Pro 12,9-inch (1e generatie en nieuwer) of iPad Pro 10,5-inch snel opladen door deze aan te sluiten op een Apple USB-C-lichtnetadapter van 29 W, 30 W, 61 W of 87 W
  • Uw iPhone, iPad of iPod touch synchroniseren of foto's importeren wanneer het apparaat is aangesloten op een USB-C-poort op uw Mac of pc
  • Een Siri Remote opladen wanneer deze is aangesloten op een USB-C-poort op een Mac, pc of USB-C-oplader
  • Apple accessoires opladen, zoals een Magic Mouse, Magic Keyboard of Magic Trackpad
  • Uw iPhone of iPad gebruiken als persoonlijke hotspot wanneer u bent verbonden via een USB-C-naar-Lightning-kabel

Opladen via de USB-C-poort van een Apple TV (4e generatie) wordt niet ondersteund. U kunt deze poort dus niet gebruiken om een Siri Remote op te laden. U kunt uw iOS-apparaat mogelijk niet opladen met USB-C-lichtnetadapters van andere fabrikanten dan Apple.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.