De ingebouwde batterij van een Apple toetsenbord, muis of trackpad opladen

Lees hier meer over het opladen van de ingebouwde batterij van een Magic Keyboard, Magic Mouse en Magic Trackpad.

Uw apparaat opladen

Om de batterij van uw apparaat op te laden, sluit u een Lightning-naar-USB-kabel aan op de Lightning-poort van het apparaat en sluit u het andere uiteinde van de kabel aan op uw Mac of op een USB-lichtnetadapter. De batterij wordt het snelst opgeladen wanneer u het apparaat aan laat staan.

Tijdens het opladen kunt u een eventuele Magic Keyboard en Magic Trackpad blijven gebruiken. Een Magic Mouse kan tijdens het opladen niet worden gebruikt.

De batterijstatus controleren

U kunt het oplaadniveau van uw apparaat controleren door in de menubalk op het symbool van het bedieningspaneel te klikken en vervolgens op 'Bluetooth' te klikken. Of klik op het Bluetooth-menu in de menubalk.

Waar zit de Lightning-poort op uw Apple apparaat?

U vindt de Lightning-poort van een Magic Keyboard op de achterkant van het apparaat, in het midden:

De Lightning-poort van een Magic Mouse bevindt zich op de onderkant van het apparaat, onder de tekst en markeringen:

De Lightning-poort van een Magic Trackpad bevindt zich op de achterkant van het apparaat, in het midden:

Meer informatie

Als u een oudere draadloze muis, ouder draadloos toetsenbord of ouder draadloos trackpad van Apple met een verwijderbare batterij hebt, leest u hier hoe u de batterij plaatst.