Over de Apple USB-C-naar-digitale-AV-multipoort-adapter

Een Mac met een Thunderbolt 3 (USB-C)- of USB-C-poort aansluiten op een HDMI-beeldscherm, terwijl u de Mac tegelijkertijd kunt opladen en aansluiten op een USB-A-apparaat.

adapter

Met de USB-C-naar-digitale-AV-multipoort-adapter sluit u een Mac met een Thunderbolt 3 (USB-C)- of USB-C-poort aan op een beeldscherm dat een HDMI-kabel gebruikt. Met de adapter kunt u de Mac ook aansluiten op USB-A-apparaten en er is een USB-C-poort voor het opladen van een Mac-notebook. De drie poorten kunnen tegelijkertijd worden gebruikt.

De volgende Mac-modellen hebben een of meer poorten die compatibel met deze adapter zijn:

Video

HDMI

Gebruik de HDMI-poort van deze adapter om een beeldscherm, tv of projector met een HDMI-kabel aan te sluiten. De adapter is compatibel met HDCP en ondersteunt HDMI 1.4b bij de volgende resoluties en verversingsfrequenties als u deze gebruikt in combinatie met macOS Sierra 10.12 of hoger en een compatibel beeldscherm:

Gegevensoverdracht en het opladen van andere apparaten

USB-A

Gebruik de USB-A-poort van deze adapter in combinatie met USB-sticks, camera's en andere apparaten die kunnen worden aangesloten op USB-A voor gegevensoverdracht of het opladen van apparaten. De adapter ondersteunt overdrachtssnelheden tot 5 Gbps (USB 3.1 Gen 1).

U kunt bijvoorbeeld de Apple Lightning-naar-USB-kabel aansluiten op deze poort om een iPhone, iPad of iPod te synchroniseren en op te laden.

Een Mac opladen

USB-C

Gebruik de USB-C-poort van deze adapter voor het opladen van een Mac, niet voor gegevensoverdracht of video. U kunt bijvoorbeeld een uiteinde van de Apple Thunderbolt 3 (USB-C)-kabel of Apple USB-C-oplaadkabel aansluiten op de USB-C-poort van deze adapter en het andere uiteinde op een Apple USB-C-lichtnetadapter.

Deze poort levert maximaal 60 W vermogen en is geschikt voor MacBook-modellen en MacBook Pro-modellen (13 inch). Sluit voor de beste prestaties bij het opladen van MacBook Pro-modellen (15-inch) de voeding direct aan op de Mac, niet via de adapter.

Deze adapter neemt stroom af van de Mac, zelfs als de Mac in de sluimerstand staat. Om te voorkomen dat de batterij van een Mac-notebook leeg loopt, koppelt u de lichtnetadapter los wanneer de Mac niet is aangesloten op de netvoeding.

Meer informatie

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.