Support til MacBook Air

Kom godt i gang

Konfigurer din Mac

Brug Indstillingsassistent til at guide dig igennem de enkle trin, der skal udføres, før du kan begynde at bruge din nye Mac.

Flyt indhold til din nye Mac

Brug Overførselsassistent til at kopiere alle dokumenter, apps, brugerkonti og indstillinger til en ny Mac.

Gør mere med din MacBook Air

Tilslut to skærme

Du kan tilslutte to eksterne skærme, når din MacBook Air med M3-chip er klappet sammen.

Hurtig opladning

Oplad hurtigt din MacBook Air (2022 eller nyere model) op til 50 % af batteriet på 30 minutter.

Optimer batterilevetiden

Læs mere om, hvordan du optimerer batterilevetiden, diagnosticerer batteriproblemer og får batteriservice til MacBook Air.

Opret forbindelse til andre enheder

Hvis kablet fra din eksterne skærm, harddisk eller en anden enhed ikke kan sluttes til Thunderbolt-/USB 4-portene på din MacBook Air, skal du muligvis bruge et mellemstik.

Ressourcer

Grundlæggende funktioner i MacBook Air

Læs om funktioner, og opdag alt det, din MacBook Air kan gøre.

Tekniske specifikationer

Find de tekniske specifikationer til din specifikke model af MacBook Air.

Brugerhåndbog for macOS

Læs mere om macOS-funktioner, og hvordan du kan få det meste ud af din Mac.

Det er ikke noget problem med AppleCare+

Få ubegrænsede reparationer ved skade som følge af uheld, prioriteret adgang til Apple-eksperter og meget mere.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Appen Support

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.