Support til Tilgængelighed

Indbyggede funktioner

Tilføj de tilgængelighedsfunktioner, du bruger mest, og få hurtig adgang til dem med genvejen Tilgængelighed.

VoiceOver

Med VoiceOver kan du høre, hvad der sker på din skærm, og navigere med simple håndbevægelser. Se, hvordan du bruger VoiceOver på din iPhone, iPad eller Mac.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Support-app

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.