Support til Apple Watch

Kom godt i gang

Kom godt i gang med dit Apple Watch

Følg disse simple trin for at indstille og komme i gang med at bruge dit nye ur.

Brug Indstil familie

Indstil og administrer et Apple Watch for et familiemedlem, der ikke har sin egen iPhone.

Brug knappen Handling på Apple Watch Ultra

Du kan tilpasse en funktion for knappen Handling på dit Apple Watch Ultra og ændre den, når du vil.

Få mere ud af Apple Watch

Brug Sirene på Apple Watch Ultra

Du kan holde knappen Handling nede på Apple Watch Ultra for at afspille en høj sirenelyd og udsende et Nødopkald SOS.

Dyk med Apple Watch Ultra

Du kan dykke med dit Apple Watch Ultra og nemt se, hvor lang tid du har opholdt dig under vand samt temperatur og dybde.

Skift din urskive

Vælg mellem forskellige designs, juster farver og tilføj komplikationer på din urskive.

Skift af remmen på dit Apple Watch

Find ud af, hvordan du skifter din Apple Watch-rem, og hvilke remme der passer til hver urkassestørrelse.

Sundhed og fitness

Sikkerhed og sundhed

Hjertesundhed

Apple Watch kan advare dig om høj eller lav puls og uregelmæssige hjerterytmer. Du kan også når som helst lave en elektrokardiogram (ekg) med appen EKG.

Ressourcer

Brugerhåndbog

Læs om funktioner, og opdag alt det, dit Apple Watch kan gøre.

Tekniske specifikationer

Find de tekniske specifikationer til den specifikke model af dit Apple Watch.

Service og reparation

Læs om din servicemuligheder, garanti og priser.

Ulykker kan ske.
AppleCare+ dækker dem.

Få ubegrænsede reparationer ved skade som følge af uheld, prioriteret adgang til Apple-eksperter og meget mere.

Apple-fællesskaber

Find svar, stil spørgsmål, og opret forbindelse til andre Apple-brugere.

Få support

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste supportløsninger.

Support-app

Få personligt tilpasset adgang til løsninger for dine Apple-produkter.