Notifikationer på dit Apple Watch

Tilpas, hvornår og hvordan du modtager notifikationer på dit Apple Watch, så du kan tage dig af dem med det samme eller tjekke dem, når det passer dig bedst.

Hvor notifikationer vises

Notifikationer vises på dit Apple Watch eller iPhone, men ikke begge steder.

iPhone, der viser notifikationer, der går til iPhone i stedet for Apple Watch

Hvis din iPhone er låst op, vises notifikationerne på din iPhone i stedet for på dit Apple Watch.

Apple Watch, der viser notifikationer, der går til Apple Watch i stedet for iPhone

Hvis din iPhone er låst eller på vågeblus, vises notifikationerne på dit Apple Watch, medmindre dit Apple Watch er låst.

Nogle apps, f.eks. appen Støj, findes kun på dit Apple Watch. Notifikationer fra disse apps bliver ikke vist på din iPhone.

Det røde notifikationsikonDer er ikke angivet et alternativ til billede vises øverst på din urskive, når du har ulæste notifikationer. Hvis du vil skjule notifikationssymbolet, skal du åbne appen Apple Watch på din iPhone, trykke på Notifikationer og derefter slå Indikator for notifikationer fra.

Når du læser eller afviser notifikationer på dit Apple Watch, afvises de også på din iPhone.

Se og interager med en notifikation

Når en notifikation vises, kan du trykke på den for at se flere muligheder. Afhængigt af den app, der sendte notifikationen, kan du svare på en besked, ringe tilbage til nogen, arkivere en e-mail og meget mere.

Apple Watch med visning af en notifikation om et ubesvaret opkald

Hvis dit Apple Watch er nedtonet og ikke er aktivt, vises notifikationer på fuld skærm. Når du bruger dit Apple Watch, vises notifikationer i et banner øverst på skærmen.

Sådan ser du alle dine ulæste notifikationer på Apple Watch

1. Tryk og hold nede øverst på urskiven for at åbne Notifikationscenter. Du kan gøre dette fra enhver skærm.

2. Vent, indtil Notifikationscenter vises, og stryg ned.

3. Drej Digital Crown for at rulle, eller skub op og ned på urskiven.

4. Tryk på notifikationen for at læse den. Hvis du vil læse grupperede notifikationer, skal du trykke på en stak og derefter på en notifikation.

5. For at slette en notifikation skal du stryge til venstre og derefter trykke på slet-knappenDer er ikke angivet et alternativ til billede.

Sådan rydder du alle dine ulæste notifikationer på Apple Watch

1. Tryk og hold nede øverst på urskiven for at åbne Notifikationscenter.

2. Drej Digital Crown, eller stryg ned på urskiven, indtil du kommer til toppen.

3. Tryk på Ryd alt.

Apple Watch, der viser knappen Ryd alle notifikationer

Sådan ignorer du notifikationer eller slår dem fra for en app på dit Apple Watch

1. Tryk og hold nede øverst på urskiven.

2. Vent, indtil Notifikationscenter vises, og stryg ned.

3. Stryg til venstre på notifikationen om, at du vil slå lyden fra eller deaktivere, og tryk derefter på knappen MereDer er ikke angivet et alternativ til billede.

4. Vælg mellem de muligheder, der er tilgængelige for appen. Afhængigt af appen kan du slå notifikationer fra resten af dagen, ignorere dem i en time eller slå dem helt fra.

Apple Watch med visning af skærmen til at ignorere notifikationer

Du kan slå en apps notifikationer til, hvis du vil se dem igen:

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur.

2. Tryk på Notifikationer.

3. Rul ned til listen over installerede apps, og slå derefter den app, du vil modtage notifikationer fra, til.

Tilpas dine indstillinger for notifikationer på Apple Watch

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur.

2. Tryk på Notifikationer.

3. Tryk på en app for at se indstillingerne for den. Hvis du vil bruge de samme indstillinger for appnotifikationer, der vises både på dit Apple Watch og din iPhone, skal du trykke på Dubler min iPhone. I nogle apps kan du tilpasse dine notifikationer. Tryk på Speciel, og vælg derefter en indstilling:

• Tillad notifikationer: Notifikationer vises i Notifikationscenter, og du får en besked fra dit Apple Watch.

• Send til Notifikationscenter: Notifikationer sendes direkte til Notifikationscenter, uden at du får en besked fra dit Apple Watch.

• Notifikationer er slået fra: Appen sender ikke nogen notifikationer.

4. Hvis du tilpasser en apps notifikationer, kan du også gruppere notifikationer fra denne app. Tryk på Grupper notifikationer, og vælg derefter en indstilling: Fra, Automatisk eller Efter app.

Nogle apps tilbyder yderligere tilpasning, mens andre kun lader dig slå notifikationer på Apple Watch helt fra. Rul ned til afsnittet Dubler iPhone-advarsler fra, og slå indstillingen ud for appen fra.

Læs mere om, hvordan du ændrer lydindstillinger for notifikationer.

Hold notifikationer private

Når der vises en meddelelse, ser du først en hurtig oversigt og derefter alle detaljer et par sekunder senere. Sådan forhindrer du, at den hurtige oversigt og alle detaljer vises i notifikationen:

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur.

2. Tryk på Notifikationer, og slå derefter Tryk for at få vist fuld notifikation til.

3. Når du får en notifikation, skal du trykke på den for at få vist alle oplysninger.

Uanset om dit Apple Watch er låst eller låst op, får du som standard vist notifikationsoversigter eller en hurtig-oversigt. En hurtig-oversigt er en enkelt skærm, der viser navnet på og symbolet for appen bag notifikationen sammen med notifikationens titel. Du kan vælge at deaktivere hurtig-oversigt, når dit Apple Watch er låst:

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur.

2. Tryk på Notifikationer, og slå Vis oversigt, når låst fra.

Hvis du ikke får vist notifikationer på dit Apple Watch

Hvis dine enheder er frakoblet, sendes dine notifikationer til din iPhone i stedet for til dit Apple Watch. For at kontrollere din forbindelse i Kontrolcenter skal du trykke på sideknappen (i watchOS 9 eller en tidligere version skal du trykke og holde på bunden af skærmen og derefter skubbe opad). Hvis dine enheder ikke har forbindelse, kan du muligvis se det røde iPhone-ikonDer er ikke angivet et alternativ til billede, det røde X- symbolDer er ikke angivet et alternativ til billedeeller Wi-Fi-ikonetDer er ikke angivet et alternativ til billede. Prøv at oprette forbindelse mellem dit Apple Watch og din iPhone.

Når dit Apple Watch er låst, eller Forstyr ikke er slået til, sendes notifikationerne til din iPhone:

• Når dit Apple Watch er låst, vises låseikonetDer er ikke angivet et alternativ til billede på urskiven.

• Når Forstyr ikke er slået til, vises Forstyr ikke-ikonetDer er ikke angivet et alternativ til billede på urskiven. For at slå denne funktion fra skal du stryge op på urskiven og derefter trykke på ikonet Forstyr ikkeDer er ikke angivet et alternativ til billede.

Ved apps fra andre producenter bliver notifikationer kun leveret, hvis den parrede iPhone også har forbindelse til et netværk.